Skottdagen

Ja imorse sa de på radion "idag är det skottdagen", eeh what?! tänkte jag, men sen slog det mig att det är ju faktiskt skottår, därav skottdagen, hoho. Sen sa de att de flesta som jobbar inte får lön för idag, lät konstigt.

Man borde vara ledig oftare på fredagar! Hur härligt som helst ju. Då känns det som att det är lördag och så får man en extra dag. 
Imorse åkte jag, Marre och Ida till Ikanohuset, hängde nästan på låset eftersom vi var tvungna att åka hem vid 3-hugget. Det var en trevlig vistelse vi hade där. Jag shoppade bara två saker, tänkte försöka spara mig till fredag om en vecka då jag och Christoffer drar till Sthlm hela helgen. Läängtar..

Nu blir det en bit varm smörgåstårta och därefter hittar ni mig hos Lisa, uuj det var ett tag sen man var där alltså.. Trevligt ska det bli att träffa folket!

På återseende

helg

Soligt och härligt ute.. men nu blev det helt plötsligt jättemörkt, så jag kan dra den slutsatsen att solen gick ner:p

Har varit i skolan tre gånger den här veckan, alla gångerna kl. 13-16. Den tiden är sådär, eftersom jag måste upp vid åtta för att äta frulle så att jag ska hinna bli hungrig till strax innan elva då jag måste käka lunch eftersom jag ska dra halv tolv,. aa livet är hårt ibland alltså

Ikväll är det kravall, verkar som alla ska gå,. jag är lite sugen men jag hoppar den här gången faktiskt. Kom nyss hem och skulle behöva åka snart igen i så fall, och sen ska jag till Lkpg imorgon bitti nån gång med Marre och föhoppningsvis Ida om hon har tillfrisknat. Jag skulle ju kunna gå och lägga mig i skolan inatt efter kravallen, sen gå upp efter några timmar och gå ner till Campushallen för att duscha och fräscha till mig,. sen är jag fit for fight igen liksom! Meen en annan gång kanske...

Om jag inte är helt ute och cyklar så ska Andrea och Lisa komma hem idag. Ska bli kul att ses på lördag då vi först ska luncha ihop några tjejer (om inga changed plans har förekommit utan min vetskap) och sen fira Lisa på kvällen eftersom det då är hela 20 år sedan kvinnan fick se världen för första gången!


Hello sunshine!

Klart man inte tvekar att gå ut i det fina vädret en dag som denna
Dock så blåste det en hel del emellanåt, men jag fick mig en rejäl promenad, är lite trött i benen faktiskt.

Har läst Erikas resedagbok, flickan befinner sig ju på Bali för tillfället, låter inte fy skam det inte! När hon kommer hem blir det pang på telefonen för att stämma träff med henne:) Var så himla längesen vi träffades nu, icke bra!

Trevlig tillställning igår faktiskt, 65-årskalas. Sonny var där, vilket jag blev lite förvånad över eftersom jag trodde att han stuckit iväg på sin utlandstjänst. Men de hade tydligen inte fått åka än, vore ju dumt att bli sönderbombad så de var tvungna att avvakta.
Efter en massa god mat och dryck begav jag mig ut i ovädret (milt sagt!) för att hämta upp Emelie på vägen hem till mig. Marie och Ida dök upp och vi fyra hade en mysig kväll i soffan.

Ser fram emot ikväll då det blir restaurangbesök i Lkpg med min älskade. Fördrink och trerätters på en italiensk restaurang var det visst, det ska nog smaka! Blev aldrig av på alla hjärtans dag men ikväll så.

Åh underbart, G som i gemenskap går på tv4 idag.. För härlig film alltså

tenta

Ännu en tenta gjord nu då. Kändes skönt att slänga in lagboken, en massa anteckningar + 4 andra böcker  i garderoben när jag kom hem. Jag har snart böcker att fylla en bokhylla med, och jag har bara gått en termin, uuj.

Och imorgon är vi lediga! Första gången vi är lediga dagen efter en tenta. Annars brukar vi alltid köra igång med nästa kurs dagen efter vilket är lite väl hårt enligt mig då. Nästa kurs "kalkylering och budgetering" börjar på fredag, för vi kunde ju inte vänta med det tills på måndag så att vi får långhelg, nähedå. Men nu ska jag inte vara sån, gött med en ledig dag imorn,. och den ska jag utnyttja genom att hitta på nåt med Elan. Då kommer jag alltid att tänka på fika och shopping, undrar varför? :)
Ska nog till Krille och skriva på kontraktet till lägenheten imorn också så att vi får det ivägskickat. Har suttit varje dag och kollat på möbler och grejer, och det finns hur mycket snyggt som helst ju! Det är många grejer som vi är ense om när det gäller möbler, färger och tapeter, men när vi tycker olika är det inte lätt eftersom båda är så envisa:P Men det blir till att kompromissa i de fallen helt enkelt.

Snart helg också. På fredag ska jag nog hänga med en sväng till farfar eftersom hans fru Anita fyller 65. Hon är stolt mormor till handbollsspelaren Kim Andersson, men honom har jag bara träffat nån gång för ganska många år sedan,. skulle bli förvånad om han dök upp på fre ;P 
Sprang på Marre och Linus igår, det var ju ett bra tag sen sist. Skulle höras med Marre på fre och förhoppningsvis kan vi hitta på nåt med lite mer folk.
På lör blir det nog Lkpg med Krille, riktigt trevligt

En liten sommarkvällsbild på mig och Elan då. Då var man inte så likblek som man är nu..


14

Ja nu såg jag på datumet att det är 14 månader sedan jag och den där Christoffer slog ihop oss och bildade ett förhållande;)
Ja tiden går fort, och även helgen kutade iväg som en annan galning.
I fredags hann jag i alla fall träffa Ida, Hanna och Elan. Ida tog föresten körkort i torsdags, grattis till henne! Vi lånade Tobias lägenhet och umgicks och hade trevligt. Sen slog Andrea en pling från Norge. Lite oväntat sådär, men ack så uppskattat!:) Längesen man hörde den kvinnans röst. Snart får man träffa henne och Lisa, de kommer nämligen hem om knappt två veckor då Lisa fyller 20. Ska bli mycket angenämt.
Blev stan en sväng i fredags kväll med ja, vi drog en svängom på dansgolvet vilket alltid är gött. Sedan provade vi på Sibylla, men nähedu, där gick jag på en nit. Gillade det inte, förutom pommesen.
Igår blev det god mat och film med Christoffer, skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.

Imorgon och på tisdag måste jag verkligen ta fram min ambitiösa sida då vi har tenta i handelsrätt på onsdag. På tentan får man ha med sig lagboken och man får ha skrivit max 5 ord per sida. Fatta vad mycket man kan skriva på nästan 3000 sidor om man skriver på varje sida, typ allt man behöver för att få alla rätt på tentan;P Bara ett tips för den som orkar liksom,..

Nej nu blir det Skärgårdsdoktorn och sedan sov-time. Godnattens

här har vi en bild på tre vilsna själar, haha..

plugg- och tvättdag

Jep, den här veckan blir det inte mycket tid ägnad på universitetet inte,. bara en timme imorgon då vi har seinarie. Schyst av de kursansvariga att planera så att vi får en vecka på oss att plugga själva till tentan som är nästa ons tycker jag.
Idag har jag pluggat lite, och så åkte jag på att tvätta åt Krille! Det där sker på hans egen risk eftersom jag aldrig i mitt liv har tvättat, eller jo, en gång! Så jag sa tydligt åt honom att jag inte kan garantera att det blir nåt bra resultat. Men jag tror jag är lite haj på det där, det kändes som att jag var ett med tvättmaskinen därnere, så det ska nog inte bli några problem det där;) Bra att jag får träna lite inför vår flytt med:p mamma tror att jag kommer att komma hem en gång i veckan med en påse tvätt  (och hon sa att jag är välkommen) men nähedå, där har hon nog fel..

Kände att jag hade såå mycket att tillföra i bloggen idag,.


flytta

Dagens händelse: Jag (vi) tackade ja till en lägenhet. "Jag behöver din sambos personnummer" sa kvinnan jag pratade med. Haha sambo, jag ska få en sambo:D Vi har inte skrivit kontrakt än men det kommer! Så om allt går vägen så flyttar jag den 1 maj från sköna Brinken till närheten av där Krille bor just nu. Alltså nära centrum men inte mitt i centrum, precis så som jag vill ha det. Jag vill kunna gå ut från dörren utan att komma direkt in i gallerian liksom.. Och så har man en liten gullig "trädgård" med^^
AW vad trevligt det ska bli, men man ska inte ropa hej förrän man kommit över ån,. men jag har precis hoppat så jag tror jag landar på andra sidan även om det inte är helt helt helt klart än! Haha

Ser faktiskt ut att bli en lugn fredagkväll, kände att jag kunde behöva det,. det blir väl jag och let's dance;) Åh vad gött det skulle vara med en kall öl!
Imorgon tänker jag dock inte bara vara hemma som jag varit de TVÅ senaste lördagarna. Det kan man nästan kalla katastrof. Så imorgon blir det socialt, jag vet en som är på och det är Elan såklart!

Skulle behöva sola lite med, man är ju läskigt blek såhär på vinterhalvåret. Det skulle vi kunna klämma in imorgon faktiskt, och så en liten simning med? Föresten så har jag sprungit lite den här veckan; blev femman i Fålehagen två gånger (dock inte på samma pass!) Det är helt klart godkänt för mig, jajemän

Trevlig kväll folket, speciellt alla som ska till Harrys

Mittwoch

Skönt att vara ledig såhär mitt i veckan. Dock har det inte blivit mycket gjort idag, vaknade upp hos Krille och var där till eftermiddagen då jag tog en fika med Emelie, Dominik och Elan. Alltid trevligt, och man behöver ju aldrig vara rädd för att det ska bli nån dödlig tystnad där inte, utan det är alltid nån som vill prata:) ..om allt mellan himmel och jord.

Mina stövlar är rätt dyra i drift. Inte nog med priset jag betalade när jag köpte dem, utan jag får ju även snällt betala 150 spänn i månaden p.g.a. att klacken slits ned hela tiden. Men skomakar'n är bra han. Det värsta är att medan de är på lagning så får jag antingen ha kalla pumps eller vanliga skor. Och vanliga skor känner jag mig inte bekväm i längre, måste ha nån klack eller liknande så att det känns bra. Och det blev ju inte bättre av att Krille sa: "snygga emo-skor" och "du ser ut som om du kommer från återvinningen" när jag hade vanliga skor. (dock hade jag mysdress på mig också men ändå!) haha usch vad elak.. Aja, goodbye till vanliga skor säger jag.. förutom när jag är ute och går och sånt för då får de hoppa på.

Ja men 4 timmar skola kvar den här veckan, det ska vi väl klara av va?

Lite partaj

Kvällen var bara bra, blev en låång utekväll. Jag samlade ihop Ida och Elan hemma hos mig och efter sju nån gång for vi ner till stan och träffade Nisrin för att sedan gå in på Brygget för att fira Emelie W. Jag kände inte sådär överdrivet mycket folk där men hade trevligt ändå! Det blev lite karaeoke och grejer, och jag måste säga att jag var riktigt sugen på att ställa mig där och dra en trudelutt. Men jag tog mitt förnuft tillfånga och bestämde mig för att folk skulle slippa det;P
Vi var ju sugna på att dansa också, och det känns som Brygget har lite för litet för att dra till med ett improviserat dansgolv så vi stack till Hugo. Det var rätt mycket folk där till slut och sånt är ju trevligt.

Jädrar vad fort de slängde ihop en pizzeria däruppe i Brinken. Nu är det full fart där, det har det inte varit sedan "handlar'n i Brinkens" storhetstid tror jag;D Pizzeria Svea blev namnet (kul namn om man inte vet att gatan heter Sveavägen) Risken finns att det blir en fet en ikväll.

Nej nu ska jag traska hem från Christoffer i gårdagens gulliga outfit. Han jobbar så det är bara Kattis och jag här, och hon är galen. Ska väl diska lite först.

Dags för dig och de andra att pallra sig hem snart!


Månadsskifte

Ja sakta men säkert närmar vi oss våren gott folk;)

Usch, jag kände verkligen inte för att gå upp imorse och åka till skolan,. men sen tänkte jag att det är ju fredag och jag har ingen omtenta imorgon (vilket många andra har) så jag har ju faktiskt inget att klaga på! Då gick det minsann bättre.

Träffade Elan igår, det blir ganska sällan att vi träffas i veckorna, men ibland så tar vi oss samman! Båda hade lite shoppingabstinens, vilket alla vet att man lätt kan få när man inte shoppat på ett litet tag. Så vi köpte oss varsin outfit faktiskt.
På kvällen blev det ett besök hos mormor som fyllde år. Trevligt var ordet (och gott).

Ikväll blev jag medbjuden till Emelie W:s 20-årsfest. Blir nog skojigt ska vi se

RSS 2.0