gullisnutt

Fixelifix-vecka. Känns mest som en transportsträcka till fredag eftermiddag då det är dags att dra UPPåt. Men dumt att klaga när man ändå har trevligt under tiden!
Titta vilka sötnosar som kom och hälsade på oss imorse:
En liten tjockis och en extrem-smalis. Hihii så söta och snälla!

valborgsveckan

Nu övergår påskveckan till valborgsveckan. Bara tre "arbetsdagar", sen drar vi!!
Snart sitter vi där i Ekonomikumparken igen och njuter av champagnefrulle och allt folk, helt underbart..

välkomstpåskfest

Underbar kväll!
Hann även med en sväng i Lindborgarns nya lägenhet, jättefin. Nöjd är hon:
de är så bra de där tre jag hänger med alltså!

såja

Älska påskhelgen!!
Hoffmaestro i torsdags var hur sköna som helst, jag stod/hoppade med ett leende genom hela konserten.
Så roligt att träffa Lindborgarn igår! Kul att hon är hemma :) Det blev verkligen en superkväll igår. Välkomstpåskfest hos Nenne, sen Harrys. Hade inte varit ute där på väldigt länge och alla var där liksom, hur härligt som helst. Sen drog vi en efterskiva på det, hahaha en klass för sig. Skapligt att det var ljust ute också, så sommar över't. . Vi var lite slitna idag, och humorn låg på den här nivån:
Kristoffer: -Jag tror jag vaskar mig själv snart..
Ida: var ska du göra det då?
K: I vasken..
Skön dag med balkonghäng, solning, middag och fika med familjen och O'Learys med ett gäng godingar.
ÅH vad jag älskar att vara ledig och hänga runt med roliga människor i strålande sol!! Bara göra det som faller en in, då trivs jag som bäst.
Imorgon bitti är det jag som drar rundan med Frida och Alex, blir kul haha.  ah vi kör igen....

Käkade en utsökt laxplanka på Platå i torsdags.


Hoffan!



påskhelg!!!

SÅJA! Efter att ha jobbat på riktigt bra den här veckan är det nu dags att fira in påskhelgen! Jag och flera av mina bästa drar in till Linkis och njuter av mat och öl på en uteservering, sen styr vi vidare mot Hoffan-konsert!! Hur gött som helst ute är det också så det här kan ju inte bli annat än bra. Cheers mates!

en sommardag i april

Det både känns och ser ut som att mina halsmandlar sitter på utsidan. Vissa rörelser jag gjorde tidigare idag stoppades nästan av mandlarna för att de fick inte plats när jag sträckte halsen åt ena hållet. Mycket märkligt..
I övrigt har den här måndagen varit totalt oklanderlig. Strålande sol och värme rätt igenom. Premiär för baden-baden och även premmi för att sola med bikini-överdel.. jag svettades när jag promenerade i t-shirt.. sedan drog jag och Erikis en mysig balkong-kvällsmat.. Ja ni hör ju själva vartåt detta lutar.... SOMMAR!

the luckiest

Om jag kunde plocka fram Andreas Wijk hemma när jag behövde lite ljuv live-musik, då vore jag the luckiest...

good times

Härliga tider!
Fredagen bjöd bland annat på lunch och lite shopping med kära väninnor följt av grillpremmi på kvällen. Fartfylld jobbdag idag, sen drog jag en liten joggingrunda, gudars vad jag längtar efter att vara helt förkylningsfri, imorgon säkert. Ikväll blir det O´Learys med ett gäng! Ska banne mig ta ett glas vin på ballen innan, oh vad glad man blir när solen dansar fram :)

ons

Publicerade visst aldrig det här igår..
Veckan har ju börjat hur bra som helst! Riktigt varmt i måndags, somnade till på balkongen och var sådär riktigt varm när jag vaknade, lite sommar över't! Årets första runda i Fålis utan skidor och med löparskor blev det också, för nu är det nästan helt torrt, så härligt! Träffade en supernöjd Sasset i sin nya söta bil på vår gata också, haha.. Så i år kommer vi lite uppdaterade till Öland, eller ?;)
Veckan har bara rullat vidare med biljettsläpp till Valborgsresan, så nu är vi startklara! Mange-Madde-Elin-lunch på Chili hanns även med, sen shoppades det lite. Ett par nya fräscha skor, fantastiskt sköna. Ville inte ta av mig dem när jag skulle duscha ens!
Glömmer bort att jag har blivit lite småkrasslig för att det är så mycket roligheter på gång. Det enda jobbiga är att jag inte kan köra hårt i joggingspåret för tillfället! Men det hinns med sen. På tal om att jogga har jag anmält Lindborgarn till Lidingöloppet, haha. Gillar att hon verkligen är på allt, även när hon är i Thailand och jag här ;)
Som pricken över i:t så bokades precis Hoffmaestro också!! Det kommer bli en utmärkt inledning på påskhelgen!
Jag ser ju verkligen ut som figuren i bakgrunden (den tecknade alltså)

utflytt och HawaiIE

Vad kul det var!! Utflyttningsfest hos Andreas igår, massa av mina kära linkan-väninnor var samlade! HawaiIE på NH sen, också fantastico, kvällen tog slut waaay för fort :)
Klockan 03.02 inatt fick jag ett mail från Lidingöloppet; tack för ditt köp. Japp jag anmälde mig. Äntligen! Det har varit aktuellt i några veckor, (egentligen ett par år men jag har inte kommit till skott), men det har varit lite krångel och så den senaste veckan. Men nu kör vi!!
Ett par bilder från igår. Ska nog engagera mig och slänga upp ett gäng på face för ovanlighetens skull. Det är dags.

intense

Jag är så ofantligt trött. Och nöjd.
Var i Linköping två gånger igår, och under de timmarna jag var hemma lät inte min ADHD mig ta en nap som var tänkt, det finns ju så mycket annat att göra (idag när jag kom hem helt totalslut började jag städa istället). Det blev kravall igår kväll sen, vi fick biljett efter många om och men. Hade en riktigt härlig kväll, kan ha varit vår sista eller näst sista kravall! Insane.
Vi drog upp tidigt imorse och stack till Norrköping för att skämma bort oss. Så nu är naglarna fixade, det blev kalasbra.
Lite från igår bara:


Platta skor, overall, skinnjacka = not so Elin-style. Mest bekväm i klackar och kjol, hihi, men vad gör man inte?. Dock gillar jag verkligen att bära skinnjacka numera, köpte ju två stycken för ett par veckor sen. Har en slags hatkärlek till overallen, kommer aldrig kasta den, så många roliga minnen!

tisdag

Borde egentligen ha flera fester, kunde inte på långa vägar bjuda alla jag ville i lördags men ändå blev vi 25 pers i min lilla lägenhet! Oklart hur det gick till.. Men det blir väl så, man tror inte man bjudit någon men sen kommer en hel hög till slut. Tur att det inte är tvärtom, hähä..
Vilka vänner jag har, de vet ju verkligen precis vad jag gillar!
Smycken, bakningsgrejer, godsaker, glas, blommor, te, ljus, vin i massor :D osv.. tack!
Det kommer väl lite bilder på själva folket sen.
.
Lite ADHD-varning på mig ibland. Jag kan liksom inte ta det lugnt och lägga mig i soffan när jag kommer hem trots att jag är hur trött som helst. Idag var det pissväder när jag kom hem, jag som hade bestämt att jag skulle dra en runda. Sånt får jag ärligt talat panik på. Då blev det lite hopprep istället. "åh, nu regnar det nog inte längre, på med träningskläderna fort som fan,.jo det regnade visst,.aja ut ändå." mellanmålet hade inte smält, fick powerwalka smått illamående. klarade inte att gå hela rundan utan spring-suget var för stort,. spurtade t.o.m. i slutet. Men nu är jag nöjd och ska försöka ta det lite lugnt.. :)
Idag har vi fixat HawaiIE-biljett till helgen, så kul det ska bli! Kan dock inte bestämma vad jag ska ha på mig; kjol, shorts eller klänning?! Har ju fyra dagar på mig att tänka, men de som känner mig vet att jag ofta har stora svårigheter att bestämma mig så det hjälper väl inte.. På torsdag kanske det blir fest också föresten men vi fick inga biljetter igår, det är en jäkla hets på det där! Så vi får se. Längtar lite till fredag då vi drar till Norrpis och får våra naglar fixade. Mina håller på att falla ihop men de måste leva i tre dagar till!
Känner att jag vill dra iväg lite och försökte tänka ut en potentiell helg..men insåg snabbt att det är påsk väldigt snart och helgen efter det Uppsala!! hell to the yeaaaaah!

ah vi kör igen.

Kanon-AW igår. Var faktiskt lite seg imorse, men klockan tio befann jag mig i Emelies nya hem för att sen dra en runda på stan. Man gillar ju att handla fina grejer, även när det gäller dricka! Jag dricker inte ens cider egentligen, hihi.
Har sagt hejdå till min fina kompis på ett tag. Lite tråkigt sådär, men härligt för honom.
Jag är så sugen på ikväll!! Har till och med köpt sittplatser, ha,.nu ska förberedelserna fortsätta,
CHEERS MATES!

RSS 2.0