resa!

Sådär då, då har vi bokat en resa till Ayia Napa, JAG LÄNGTAR!
Vi gick in på Resia och skulle ta ett snack och kolla vad som fanns, och det slutade med att vi gjorde en preliminärbokning så nu jädrar blir det av :) Och vi blir ett riktigt härligt gäng, love it!

Dags att engagera sig en sista gång i marknadsföring och distribution nu då, det är ju dags imorgon liksom..
Tentapluggar lite med Madde över msn, och fasen vad kul det kan vara haha..

Blir bio imorgon direkt efter tentan, The Bounty Hunter , den med Jennifer Aniston och Gerard Butler ni vet. Blir klockrent med en sån där actionkomedi där man inte behöver tänka så mycket:) av erfarenhet så vet jag att man är helt slut i huvudet efter en tenta, har ju skrivit några stycken genom åren så att säga...

eh ris

men ajee, träningsvärk i vaderna! Var på step igår, skoj och svettigt. Koordinationen fanns där för det mesta måste jag säga;)

Söndagsmys med Emelaj igår sen, mycket välbehövligt!



Gött att min cykel stod kvar i stan när jag skulle hämta den förut,.råkade glömma den i fredags natt så det var väl dags nu tre dagar senare kände jag.

Jädrar ni, måste bara åka till skolan en gång den här veckan, götti. Dock är det tenta som gäller så alltså är jag mitt uppe i tentaplugget.. Men sen är det påsk och roligheter :D


mirror-five

På tal om air-five ;)


partey

Åh det är så fint här i mitt vardagsrum just nu! Levande ljus (Earth Hour) och jättefina tulpaner och påskris överallt.

Har haft födelsedagspartaj för den äldre delen av släkten idag så att säga, plus mina föräldrar och bruschan såklart. De (och även jag) blev lite impade över att jag bakat en massa bullar och kakor själv.. Fick härliga presents också, de är så snälla och generösa mina släktingar :) de vet vad jag vill ha helt enkelt.

Måste ju nämna kvällen igår alltså.. hahaha.. Vi (Emelie, Lina och jag) satt i soffan lite halvslappa och helt plötsligt kom vårt partyhumör och hoppade på oss och vi höjde musiken, sprang runt och sminkade oss, provade en massa toppar, drack lite öl och vin, tog fåniga kort och dansade! Cyklade till Hugo och hade en totally awesome kväll, haha jajädrar.


Coolast i stan ällää?

lite äldre, lite bättre

I´m back! Been busy you know. Bland annat med att fylla år, vilket känns rätt galet att jag redan gjort..

Igår sa vår föreläsare något om att vi är 22, unga och snygga och har allt framför oss, och det passade ju perfa med tanke på att jag fyllde 22 just igår. Jag tror fasen livet börjar vid 22 hörrni ;D

Fick fantastiskt många grattis-hälsningar igår, blev ju himla glad då! Sen är ju mina föräldrar riktigt snälla, det tackar jag för:) Och Madde var en klippa igår. Fick present, hon bjöd på fika i skolan, och sen framåt kvällen när jag kom på att det kändes lite tråkigt att plugga och springa på min födelsedag så bjöd hon in mig till henne och vi hade en toppenkväll!

De närmsta dagarna kommer innehålla mys med kära linköpingsväninnorna, städning, bakning och fix inför släktkalas, fredagsmys med finaste Emelie och Lina och sådär. Men nu säger jag tjaråförihelvete!;)

val

Confused!
Ekonomisk styrning eller Strategy - classic and contemporary views ?
Projects, people and processes eller Industrial marketing and supply chain management ?
Ja vi får väl se vad det blir av mig till slut!


Todays challenge: (det ovan räknas inte för det kommer bli några veckors utmaning att välja)
Ska ha gått och lagt mig OCH stängt av datorn senast 22.45. (22.30 kändes lite väl optimistiskt så jag fläskade på med en liiten kvart)

Morgondagen kommer bli fräsch med tiidig morgonpromenad (ska inte säga för mycket men..!), handla och baka med mami till mitt födelsedagskalas (herregud jag fyller snart, hinner knappt), luncha med Lina, plugga, springa.. ja det får nog fasen räcka :)


skiii

Hade glömt bort hur underbart det är att åka skidor! Vickan och jag svängde runt i backarna, körde störtloppstävlingar och hoppade lite. Vi åkte i sex timmar, och det är kul att se hur mycket man avancerar under den tiden, haha,. till slut hoppade vi ju riktigt ordentligt i de små hoppen. Åk bara åk! ;)





Var skapligt slut efter dagen men sen blev jag bjuden på smarrig mat och dryck hos mami och sen blev det en taxi till några trevliga människor. Haha jag får vänja mig vid att bli kallad Jennifer verkar det som:P Hur som helst blev det en riktigt mysig kväll.


sliver

Det blev Sliver igår trots allt vårt tjat om Platå-torsdag,. och faen vad roligt det var alltså! Massa folk och massa dans och massa öl ;) We´re in a flooow nu känner jag!

Fint att vakna upp på en fredag och ha en hel helg framför sig. Har haft kvalitetstid med Emelaj, det är bra! Och imorgon ska Vickan och jag åka skidor. börjar nästan bli lite nervo med tanke på hur många år sedan det var jag åkte sist, haha..men det ska nog ordna upp sig det där!


Ett urval ur min och knäppoEmils face-konversation:

jag: vad har du att säga till ditt försvar?
E: TJAFÖRIHELVETE! säger jag till mitt försvar

haha snubben har ju fattat det där, gillar't starkt ;P

jag: kör bara kör!
E: haha min sambo känner han som säger "kom igen nu Britt-Marie, kör för fan!" :D:D:D

Det är så kul, eller inte för alla med tanke på att det är internt, men ändå! :)



Men vi hörs imorn ni, lite blåare, lite bättre ;)


torsdagsfest

Tjaförihelvete ;)

Sitter här hos käraste Madde med ett gigantiskt glas vin och godsaker och mår allmänt bra! Vi drar ut på Platå sen tror jag, himla fint känner vi. Vi rättfärdigar denna torsdagsfest med att vi kirrade hem det där högsta jädra betyget + att vi har jobbat som galningar (nästan) på ett arbete som vi är klara med på tok för tidigt, haha så gött alltså..

Folk har frågat mig hur jag hinner och orkar med allt bara för jag alltid gör nåt. och jag har inte en jäkla aning ska jag säga er! Haha men jag säger såhär: man hinner med allt man vill hinna med, d.v.s. allt roligt:P Sen finns det galet mycket grejer man måste göra, och de gör man ju eftersom man måste helt enkelt!
Så kööör bara kööööör ;)

Grattis till bästa Teresia som fyller år dagen till ära! Vi smygfirar dig i din frånvaro ikväll, hihi.

förlorade stammisar

Hahaha.. det slog mig att vi inte dansat runt på Harrys en endaste gång i år än! Hahaha, OCH? tänker ni men läget är såhär att tidigare har vi hängt rätt ofta där på lördagarna så att säga. (och för att inte tala om varje måndag och flertalet lördagar i somras..) Vad hände? Det har snart gått tre månader på det här året.

 
utedansgolvet i somras som man trodde man ägde.. (så jaa,det är mig ni ser.)

Om man ska tro Kim så missar vi inget för det har blivit sämre.. Han råder mig till att fortsätta hänga i Linkis så då är det bäst att lyda ;) Får göra comeback i sommar då,.eller i påsk först!


bra shit

Bra shit: Jag fixade VG i Strategier och marknadsföring i tjänsteföretag idag! Först skulle jag fått det men sen fick jag det inte för jag behövde ha VG på ett till moment och idag fick jag ett trevligt mail om att jag nu hade fått det. Hur fint som helst! I övrigt så tycker jag det är dumt att det ens finns VG som betyg. Det borde vara U eller G som gäller på universitetet . Meen nu när det inte är så så är det ju rätt gött att sätta ett VG ;)

Bra shit 2: Det blir Uppsala på Valborg! Någon gång måste man ju testa på det och det verkar ju hur suveränt som helst med jägarns mycket folk, Kvalborg, champagnefrulle, utgång och en massa annat. Och boendet är kirrat, man måste tydligen vara ute i riktigt god tid för det var massa som var fullt redan. Så klockrent det ska bli, längtaaar.


NU kopplade vi..

Men hahaha, Madde upplyste mig just om att det var Björn Gustafsson som gled in och "spelade" piano i Salems låt på mello. Vi såg ju bidraget men inte fasen kopplade vi att det var han då. HAHA:P så jägarns snygg!


Har precis börjat om på SATC och ska se hela serien tänkte jag,. gjorde't för kanske 1,5 år sedan, gick igenom alla avsnitt och såg sedan filmen. Nu är det dags igen känner jag, gillar den serien så hårt, man blir på bra humör av den. När kommer den andra filmen bythewaay?





Är SÅ glad att det går att springa ute nu! Fasen så fint vettu.. Så nu tänker jag göra mitt bästa för att aldrig mer klaga på att det är jobbigt att springa eller nåt, för det har varit så jobbigt att vilja springa men inte "kunna". Men jorå så attee.. Vi säger så sålänge!


jag mår bra nu

Mår så braaa nu! Och då menar jag psykiskt, för jag är ju trots allt en aning seg efter gårdagen och borde även ta tag i träningen ordentligt. Men det tar vi en annan dag, jag menar att jag mår så himla psykiskt bra. Har så många fina människor runt omkring mig som gör mig glad och jag har mycket roligheter att se fram emot, och solen har börjat visa sig en massa och jag börjar få vårkänslor.

Ja ni hör ju hur bra det låter!

:)

braaaa

Igår lärde jag mig hur man skickar en bild från mobilen till mailen :P Funkar ju inte med bluetooth! Har dock ingen aning om vad det kostar att skicka sådär, det räknas la som mms ? Hm aja, blev en bild på när jag låg på altanen hos mina pärents med Kattis i typ våras av hudfärgen att döma ;)







Veet ni, min lördagkväll kunde inte blivit bättre. Jag och Madde körde på och var taggade till tusen. Blev mysfest hos henne först, Carro och Vickan var även där, kanontrevligt. Blev lite mello och en massa gott tilltugg. Sen drog jag och Madde ut och träffade Hanna, vi gled omkring på Pitchers hela kvällen och hade verkligen en klockis kväll.! Tequila IGEN, en varje lördag nu. en shot alltså, inte flarra! Annars håller jag mig till öl, älskar't ju.. men aja, hade det jättebra ända fram tills jag kom hem nu i eftermiddag faktiskt! Har det fortfarande bra men ni fattar. Bra dygn helt enkelt!



kör bara kör

Jag var som ett barn som precis lärt sig cykla! Haha jag var så jäkla odödlig när jag flög fram där på ASFALTEN med solbrillor och med musik i öronen. Har aldrig förut känt en sån här stark kärlek till att cykla på asfalt, haha.
VÅR, hell to the yeah!



Snygg bild, jag vet.. Ni får ha överseende med att jag är sliten där efter att ha jobbat och cyklat som en tok. Men äsch!


Ikväll drar jag mig in till mina kära väninnor i Linkis. Blir utgång så småningom, körförihelvete ;D
Ha en förträfflig lördag!


lurday

Morning.. Workiworki idag, det var hur längesen som helst, har inte haft tid med jobb på sistone.. Tur att jag ligger bra till hos chefen så jag får lördagförmiddagar när jag ber om det;) De helgerna blir det fredagsmys, jobb, fest på lör-kvällen och leedig söndag. Bra rutin enligt mig! That´s how I do it..

Alltså, min kära Emelie är bara så bra.. Vi brukar ofta ha kvalitetstid på fredagkvällar och så även igår, love it! Vi behöver inte göra nåt speciellt, bara sitta och prata och flumma och jag får liksom ändå ut nåt bra av det. Mår bra av henne helt enkelt!

Nehe, strax ska jag ta fram cykeln för första gången sedan innan det blev snö (vilket känns som minst ett halvår sen) och vingla, halka, gå och cykla till jobbet. Kan bli skaplig cirkus!


solisar

Så fint med torsdagkväll, nu är fredag nära nära..
Du är vad du äter med Sanna Bråding går nu på tv, detta är nog tredje eller fjärde gången jag ser just det avsnittet, men det är trevlig bakgrundsunderhållning eller nåt.

Annars då? Hade en riktigt mysig eftermiddag med Madde igår på schtan i Linkan då. Madde shoppade en massa och vi tog en fika på Mokka som erbjöd mig en underbar brownie,mmh! Jag lyckades ligga lågt med shoppingen, men Sportif Unlimited hade ett par assoccearer till mig, schyst;)
Är helt inne på skor nu alltså, vill ha en maassa högklackade! ..och tygskor och sandaler. Jag blir helt till mig när jag får se höga klackar, det är lätt med och tävlar om det hetaste som finns.
Sen finns det så mycket vårigt och fräscht! Och solbrillor är ju nåt man blir glad av alltså. Köpte ett par pilotisar i Öret och igår blev det ett par korallfärgade på Sportif dårå. Hittade några andra här hemma som jag kan tänka mig att variera lite med nu i vår och sommar :) De gör sig inte rätt på bilden men så brukar det ju vara. Ni får väl nöja er med att jag gjort ett fint hjärta, just for you!



På lördag är det dags för Linkan-fest igen. kör bara kör! Ska bli jägarns kuligt.

everyday is sunshine

Just nu visar termometern på balkongen +12, snacka om att solen steker på hårt där! :D
Det är fasen ett solklart (hähä) vårtecken att solen verkligen har börjat värma! LOVEIT.


BLUUUUE

pennybridge

Soom sagt, ingen hingst och inget sto, men väl en helg i Örebro :) och vilken bra helg det blev,jajädrar.
Vi shoppade runt på stan igår i strålande sol, med schlageruppträdanden som överröstade allt, och alla var på flumhumör. Det råkade hamna ett stort antal kassar i mina händer till slut vilket såklart gillas. 
På kvällen var det mysig middag och fest. Vi drog till Strömpis där det var en fullkomligt orimlig lång kö, men vi ställde oss där ändå för in skulle vi, och in kom vi. Helt fullt var det därinne, dock ett väldigt roligt ställe, hade aldrig varit där förut. Träffade ett par kända ansikten faktiskt, och vi var iskalla på dansgolvet när vi körde the Varamon-style ;) hahaha, riktigt snyggt.. Härlig kväll det där.




loveit

Vaniljglass med hemmagjord chokladsås. Alltså, det är ju så underbart! Självklart gör jag den feta varianten, för "ska de va så ska de va, annars kan de va" som min kära väninna Madde brukar säga.
Receptet fick jag när jag gick i ettan (alltså lilla ettan, i grundskolan) av vår lärare. Hon var så snäll.. Åh det var så mysigt i lågstadiet. Jag bor jättenära min grundskola där jag gick i årskurs 1-9 och jag går jämt förbi där när jag ska till stan och så. Så ibland ser jag ett par gamla godingar till lärare,.högstadiet var skoj, speciellt nian! Alla "södrafester" vi hade, hahaha, helt galet...
Men chokladsåsen ja:P receptet finns inristat i min hjärna, den där såsen har svängts ihop många gånger under åren så att säga..

100 g margarin
4 msk kakao
1 dl grädde
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
..jag sa ju att den var fet :)

Smält margarinet och kör allt i en kastrull ba'!
Det allra godaste är ju när glassen är riktigt kall och såsen ljummen så den stelnar lite på glassen, M-M-M!


shop til you drop







Klänningar är nog det allra trevligaste man kan bära! (Slängde bara fram första bästa jag hittade på topshop här, de är i och för sig rätt söta.)
JAG MÅSTE SHOPPA. Känner ett mycket starkt behov, och såna behov får inte ignoreras, det kan få förödande konsekvenser. Jag har alltid fått lära mig att följa mitt hjärta;)
Hoppas på att Örebro har lite smaskigheter att erbjuda på lördag.

who would have thought it figures..

bhuu största problemet: jag åt mig mätt på cashewnötter innan kvällsmat!


Gillar vår marknadsföringslärare, han är himla skön. 4 timmars föreläsning på eftermiddagen blir inte så jobbigt när han står där framme och flummar och pratar utan att andas emellan.
"De som läser kalkylering pluggar mycket och lever lite. De som läser marknadsföring pluggar lite och lever mycket" var en av de kommentarer han kläckte ur sig idag. Det låter kanon tycker jag :D

tredje dagen i mars

Fasen så fint, hann både med en morgonpromenad och en kvällspromenad idag. ..för det var väl det ni undrade över? Just det.

Har hämtat mina tavlor idag,.eller jag hämtade posters som jag beställt, och sen drog vi till Gallerix så de fick rama in dem. Blev görsa-fint. Man blir nästan lite kär när man ser dem, ni kommer förstå när ni ser dem på min vägg sen!

Nehejni, nu är det dags för den här veckan att sluta vara seg,
nu ska jag låta världen fascinera mig;) eller från och med imorn kan vi säga.






det går bra nu

Fleetwood mac - Everywhere. Man kan inte bli annat än glad när man hör den. Sommar, Varamon, rosa moln och inga bekymmer:D Och så lite grillning, nån kall öl och härliga människor på det,.då mår man bra ni!

Kammade visst hem ett VG på marknadsföringskursen, haha tackar! Det innebär att jag måste ha fått VG på tentan PLUS något mer moment, finfint!
Och imorgon börjar en ny marknadsföringskurs, bättre blir det inte.

Annars flyter det mesta på riktigt bra, jag trivs.
Bara en 4-dagarsvecka att klara av innan det blir stoj och stim i Örebro!


RSS 2.0