Luuk

Riktigt underhållande föreläsning med Kristian Luuk idag. Killen hade mycket bra att säga och sen är han ju rätt skön alltså,. en kille som är allt annat än fit (milt sagt..) sa att när han gick i skolan så fick man räkna bort idrott från det totala betyget. "Och det var du nöjd med?" fick han till svar, haha så elak kommentar men ingen kunde ju hålla sig från asgarv,.sen fortsätter han: "elller du kanske var duktig på att stöta kula?" hahaha, ja det var många såna klockrena kommentarer. Skööj




Om någon timma ska jag dra mig tillbaka till Link och träffa ett gäng tjejer. Vi kände att det var dags att umgås lite utanför skolan med;P så det ska ju bli görsatrevligt då. Men ha en fin torsdagkväll vettja så hörs vi!

fint

Såhär snygg var jag idag då:



Det är TEAM-dagarna nu så vi har spatserat omkring och snackat med företag som kan tänkas vara intressanta att jobba på sen,. inte långt kvar nu, känns helt surrealistiskt :P

Vilket underbart väder det är då! Helt perfekt att springa i, gick kanon idag. Sån här höst älskar jag, sol och frisk luft, vill ha meeeer :)

ladda

Slet ju inte direkt ut mig på jobbet idag:p Tur det, jag måste ju vila upp mig inför den kommande kryssningen, och innan dess en vecka i ekonomistyrningens underbara värld.. Ser verkligen fram emot krysset! ihi

Imorgon är det dags för en dugga där det är tänkt att man ska skrapa ihop lite poäng till tentan som äger rum så småningom. Så nu ska jag duggaplugga innan jag åker och lägger mig i vintergrillen en sväng :)

snilleblirre

Alltså, hur väl jag än har filat naglarna och hur försiktigt jag än tar det så lyckas alltid tunna strumpisar gå mer eller mindre sönder när jag tar på mig dem. Även om det bara blir ett "ministreck" så blir jag helt stört irriterad. Och jag använder strumpisar gör-ofta så ni kan ju försöka leva er in i min situation.. Engångs-skit.

Men idag tänkte jag till lite; fingervantar! Varför har jag inte tänkt på det tidigare?!
 


PERFEKT! vad mycket lättare mitt liv kommer bli nu!

göööööött

IDAG är en görsabra dag! Roligt seminarium imorse trots att vi åkte på den där presentationen. Folk kastade ur sig saker som: "tappa huvudet", "dina kineser" och annat som var klockrent kul i sammanhanget, skrattade så jag tjöt, haha.

Kom hem tiidigt och det var så underbart skönt att hinna med saker som att springa, sova en sväng och gå runt och greja. Kvalitetstid med mig själv:)

Snart kommer två älsklingar hit,myselipys. Ha en förträfflig fredagkväll!


såhär förväntansfulla (och bleka) var vi tre en härlig dag i augusti!

it can only get better

Idag var nog inte riktigt min dag ni..men då är det ju gött att det i princip bara kan bli bättre! 
Sent i eftermiddags fick vi reda på att vi ska hålla en presentation imorgon bitti, och då var jag heelt slut i huvudet efter en heldag av konstant koncentration framför tre datorer och en fet bok. Men då var det alltså bara att börja greja powerpoint och fundera ut vad man ska säga. Vet fortfarande inte vad jag ska säga, men jag tänker faktiskt sova mig i form så finns det säkert där imorgon bitti ;P

Tidigt imorgon bitti kommer Antonija och hämtar upp mig, hennes grupp fick nämligen också den stora äran att presentera så vi ska konkurrera lite som konsulter. Får se om jag får åka med henne hem, hähä.


Fredag imorgon gött fölk! Det gillar vi ju!

lillördagsmys

jajemän, det har jag haft nu ikväll med Lina och Hanna. Inga konstigheter, bara mys. Sånt gillar jag;)

Jag och min lilla grupp hoppade in på en föreläsning idag om networking, den var sköj. Fick goodie-bags efteråt med, sånt är ju lite mysigt faktiskt. Det är mycket nu inför TEAM-dagarna som är nästa vecka. Knep en biljett till en föreläsning med Kristian Luuk också, det kommer nog bli klockrent :)

Från det ena till det andra och tillbaks igen; jag tog visst EN bild i lördags hos Ida. På kladdkakan, haha. Utsökt!




höstmysmusik

Tack Lina som påminde mig om Mumford & Sons! Som sagt, riktigt skön höstmusik. Lite mysigt sådär kan jag tycka! Ska lyssna vidare på deras låtar nu, har nämligen inte lyssnat så mycket på dem än. Slänger in ett snabbt smakprov sålänge.


 

valvaka

Idag har jag röstat, för andra gången i mitt liv. Tänk att det redan gått fyra år sedan sist, inte klokt ni.. Men nu börjar jag bli trött här så nu får de skynda på med rösträknandet:)

Kvällen igår var guld föresten. Födelsedagsmiddag med fina, fina väninnor och senare ett besök på "nya" Harran där vi roade oss med diverse olika danser och att imitera roliga människor som befann sig på dansgolvet. Jag säger inte att jag dansar bäst av alla, men alltså.. vissa människor ser bara för jäkla roliga ut,haha.
Just det, nästa helg får bli en vit en, eller åtminstone ljusrosa! Har bestämt mig för att hålla mig lugn och ladda inför krysset. SÅ nu har jag sagt det här! Simma lurre så hörs vi.

after work och school och sånt

Sådärja! Kom just hem från en fem timmars spontan after work med käraste Emelaj.
Vi uträttade lite ärenden på stan och när vi skulle hem kände vi att det skulle vara klockrent att "ta en öl".. Det blev kopiösa mängder kärringskvaller, öl, mat och snack med allt möjligt folk. Vi träffade även något band, Little Marbles som vi faktiskt inte kände inte igen, men då var de minsann inte sena med att nämna att de finns både på Youtube och Spotify, och har spelat på diverse festivaler. Som pricken över i:t bjöd bossen oss på öl för vi var så bra gäster så det var ju helt enkelt ett klockrent slut på en hård vecka :)




Råkade springa in på Kicks och ta ett sprut av en Gucci-parfym, kommer dock inte ihåg vilken,.men den har jag gått och sniffat på i flertalet timmar nu, göör-sugen! Men har ju nyligen köpt på mig en Armani och en Miss Sixty, men vi får se..:)

Nuu har jag inte varit hemma sedan sju imorse så nu ska jag njuta lite,.hepåer!

hähä



"If I ever saw an amputee being hanged, I would just start yelling out letters"
hahaha, alltså ni får verkligen ursäkta min humor idag..


Idag har jag och min grupp hållit en presentation i en sådan där case-sal för första gången, lite halvläskigt sådär men det gick! Det är bara att vänja sig för det kommer bli många fler sådana i den här kursen..
Det känns som att min grupp är de enda jag träffar nu för tiden:P Jag hade i alla fall tur som blev ihopslängd i en så bra grupp! Det vore ju fan annars, haha,. hänga med idioter i 10 veckor liksom, det hade ju varit halv-vidrigt.

Ser fram emot helgen, snart där ju! Det kommer bl.a. bjudas på födelsedagsfest, det kommer bli lite av en reunion känner jag :)

Hoppas ni mår utmärkt kära ni! Vi hörs. Kraaahamar.


vi kör igen

Problem: vill gå på Oskar Linnros på skolan på lördag kväll men tänker inte köa inatt/sjukligt tidigt imorgon bitti för det. What to do, what to do?

Annars då? Läget är stabilt, det är det ju. Har fullt upp från tidig morgon till sen kväll och det gör ju att veckorna går fort vilket är bra. Men jag behöver mer tid! Hinner verkligen inte med allt jag måste och vill göra. Detta ständigt återkommande problem ni.. men om vi vänder på det så har jag hellre såhär mycket att göra än att ha en massa tid till övers och inte ett skit att göra. för det vore ju lite sorgligt ..fast ibland kan jag bli avundsjuk på folk som kan ha hela dagar utan något planerat, hel-lediga liksom. Men det kanske jag blir en vacker dag, vem vet ? Nä juuustdet! Den som lever får se.  

Längtar schwein-mycket tills vi drar på kryssning om några veckor. Igår var Ölandsfamiljen (Linus, Nina, Linn, Sara) och Emelaj här en sväng och snackade lite om det. Jag ringde runt till alla och fixade med menyn så nu är trerättersmiddagen klar, blir ju hungrig när jag tänker på't! Och så legendariskt att 25 pers faktiskt kunde samma helg :) Härlig blandning, haha gillar't verkligen!

TK

Kravall igår vet ni.. Kvällen innan upptäckte jag att jag hade hela 6 märken att sy fast på ovven, så det var ju bara att sätta sig med nål och tråd och köra. Det märktes att det var sjukligt längesen jag var på kravall, hade samlat på mig märken från urminnes tider ;) Det är med blandade känslor jag drar på mig den där overallen, man känner sig ju inte gör-snygg i den så att säga, men samtidigt så är det en så kul grej det där, så den som kom på't är värd ett stort fett pris.




De här godingarna spelade igår: (suddiga bilder men whatever)


Vi hängde nästan längst fram och jag blev helt såld på sångaren, där snackar vi skön och snygg kille!


fresh

Om det ska vara sånt här väder så har jag absolut inget emot att det är höst. Gå promenad utan jacka och andas in kanonfrisk luft gör jag så gärna. Bort med vidrigt regn och rusk och fortsätt på det här spåret så ska det nog bli kanon..


Såhär såg det ut på min promme förut.


ingen rast och ingen ro

Wooooo vad bra jag mår nu efter en klockren löprunda! Perfekt väder och perfekt form, bara flög fram vettni..

Annars då? Jag har minst sagt fullt upp, det blir aldrig brist på arbetsuppgifter så att säga. Men det går! Fjärde och sista året, vad klarar man inte då? höhö..
Jag efterfrågar dock liite mer fritid, men man får visst prioritera lite här i livet.. och det har jag ju gjort, så helt isolerad har jag inte varit. Söndagsmys blev det, räkafton blev det, och nu ikväll är det dags för tacos och Idol med ett gäng,. gillar sådana där små tillställningar med härliga människor, dagarna går ju så mycket lättare då så att säga.. så ta åt er av äran vettja;) vore dumt annars.

Justja, var på en görsa-trevlig personalfest i helgen. Bossen bjöd på supergod mat, vin och lite av varje. Jag gick sedan ut med Aleca och mötte upp brudarna som hade haft bastufest. Haha, kul kväll helt enkelt!
Jag under ett av många roliga och intressanta samtal:




Stockholm i mitt hjärta

Jag hänger lite på Hemnet just nu, kollade på bostadsrätter i Motala, Linköping.. sen kom jag till Stockholm, och herregud! Satt och gapade och blev helt till mig på vissa som var helt underbart fina. En i Vasastan fastnade jag speciellt för, heelt magisk. Allt var perfekt. DÄR VILL JAG BO! NU!
Snälla spara den till juni åt mig!

friday I´m in love

Jag är kär.. i en 93:a! Så nu är det väl ändå jag som innehar rekordet ;)
Nej men ärligt talat, Andreas Wijk, bloggaren ni vet, uuj.. så snygg stil och sjunga kan han också!
Han har slängt upp outfits för hela månaden, de här är ju rätt vassa känner jag:




igång

Ja nu är det i full gång igen då.. men sista året känns ju ändå inte fy skam!
Folk går omkring med nolle-flugor på sig i skolan, ekonomerna som precis har börjat första året alltså. Det är tre år sedan jag gick runt i en sådan! Vad hände?! Skrämmande, men ändå gött;)
Vi blev inslängda i grupper som vi ska hänga med i 10 veckor eller något sådant, och det var bara att börja jobba direkt, kör bara kör.. Jag kände ingen. Tur att de verkar bra i alla fall, och duktiga. Så nu gäller det verkligen att hänga med, man vill ju inte vara sämst i gruppen;P
För 11:e och sista måndagen i rad var det fest i förrgår ja. Hade jägarns trevligt! Måndagarna har varit de bästa festdagarna i sommar, helt klart. Men alltså, har röjt i 11 måndagar i rad, haha..
Lyftet:

Man kan ju må sämre än att komma in efter en ordentlig joggingrunda i kyla och ösregn och ställa sig i en varm dusch och känna sig helnöjd. Sen mår man ju inte sämre av att komma till mami och papi och käka kantarellsmörgåsar, gårdagens skörd då:)

Återkommer med mer tjafs imorgon. Hoppas ni mår finemang mina vänner!

RSS 2.0