flängande

Har flängt omkring som en jag vet inte vad idag. Först skola i sju timmar, sen hem till mam och pap, därefter till stan för att jaga en vettig enkel topp som jag till slut fann på MQ. Vidare till systemet för att handla lite gott till morgondagen, och sen hem och hämta upp älskling för att åka vidare till Maxi och sen när jag äntligen var hemma så ställde jag mig och slängde ihop en varm smörgåstårta som jag precis har käkat nu. Herregud vad tiden går fort! Måste hinna repetera lite inför morgondagen nu med. Sen måste jag försöka sova så tidigt som möjligt . Ah, börjar bli lite nervös nu. . Hoppas det går vägen!


Kastar ett öga på Let´s Dance. Men det är ju även Så ska det låta nu, och Brolle är med idag.  Peter Settman+Brolle  vs  David Hellenius. Jämn match faktiskt.

Nöjd

Jajäklar vad nöjd jag känner mig, kom äntligen iväg på en löprunda idag.. har varit sugen länge men det har varit sånt kasst underlag och det har varit så mycket med allt,.men idag blev jag så sugen så att jag knappt kom hem från skolan förrän jag var ombytt och hade börjat springa :) Gick kanon faktiskt. Varför inte trötta ut sig fysiskt när man ändå tröttar ut sig psykiskt varje dag nu för tiden liksom?:P Nej men man mår så mycket bätttre efter att ha kört en runda.

Inte nog med att det blir fest på lördag som avslutning på den här intensiva perioden.. innan dess, alltså direkt efter tentan på lördag ska jag, Madde och Mange på chokladfestival. Ska bli trevligt..Jag älskar choklad! Gud vad vi ska mumsa


Fettisdag

..men inte fasen har jag ätit nån semla idag. Orkade inte gå ända till café c-sam;)

Kom nyligen hem föresten, haha vad illa. Var i skolan mellan 8 och 19 idag. Först plugg och sedan marknadsföringsdag mellan 10 och 19. Meen man får se det från den positiva sidan, nämligen att det var en engångsföreteelse att sluta så sent, och det var tur att det var just en marknadsförings-dag och inte mikroekonomi-dag eller nåt sånt dumt!:)

Börjar få lite smått panik inför lördag nu, det börjar liksom dra ihop sig.. hoppas det går vägen!
Ska bli skönt att slappna av på kvällen med lite fest med ett härligt gäng. Lisa kommer nämligen hem från Nörge och ställer till med födelsedagsfest. Sen får man väl se vilket ställe folk väljer, Hugo vs Harrys liksom.. Jag säger som de flesta andra: kul att Fredrik fixar lite roliga grejer, samtidigt som Harrys ändå är Harrys




finfint

Det är svårt att plugga på lördagar, det tillhör liksom inte vanligheterna att man (jag) gör. Men idag gjorde jag i alla fall ett tappert försök, haha..
Om en stund kommer Lina förbi och då drar vi upp till Emelie! Ska bli trevligt såklart

Efter sisodär 7 månaders boende i denna lägenhet så har vi fått veta att vi har ett till förråd! Haha, här har jag gått och klagat på att vi har ett på tok för litet förråd där nere i källaren för alla våra grejer. och som ett brev på posten, (ja, en dag den här veckan hade vaktmästaren kastat in en förrådsnyckel i brevinkastet) så har vi ett skitstort förråd på vinden. Så jäkla gött. Ska nog aldrig flytta härifrån..

old pics

Har hämtat alla mina fotoalbum hos mina föräldrar. Finns en massa smått och gott i dem! Och gud vad jag älskar att jag har scanner nu för tiden!
Hoppas det är lugnt för Ida, Marre och Hanna att jag slängde ut den här bilden:P Den är ju faktiskt hur gammal som helst, vad gick vi i, 7:an ? Gulligt!



fredagkvällen

Härligt att äntligen hinna slappna av lite..
Choklad, jordnötsringar och sodastreamat vatten med lime-smak. Oh yes.


fullt upp

Veckan började väldigt bra med shopping i Linkis med mami. Fick med mig några fina grejer hem. Den som säger att man inte blir lyckligare av att shoppa kan ju gå och gräva ner sig;)

Sen har veckan bara gått utför:P Har varit i skolan hela dagarna. Omtentaplugg har varvats med grupparbete, seminarium och  föreläsning (imorgon).. När man kör kl.8-17 i skolan så är jag borta mellan kl.7 och 18. När man kommer hem är man trött och hungrig, och så ska man diska, laga mat och greja innan man äntligen kan slänga sig i soffan och kasta ett öga på tvn/datorn innan det är dags att sova. Det är fan tragiskt:) Tur att detta bara ska hålla på till nästa lördag då omtentan öger rum. Därefter tänker jag inte hålla till i skolan hela dagarna.
..och imorgon kör vi bara till kl.16 tycker jag, det är ju trots allt fredag.

I helgen blir det mys och lugna puckar.. ska bl.a. träffa Emelie, trevligt! Sen blir det jobb och plugg..
Jag längtar tills nästa lördag har passerat. Skulle som sagt vara trevligt att få tillbaka mitt liv.

Allra hjärtans

Heelt sjukt hur fort helgerna går, that sucks liksom.

I fredags fick jag order om att det var tjejfest som gällde och jag hade inget att ha pa mig så det fick bli panikshopping halv sex,haha.. Hittade en finfin kjol som jag faktiskt kan anvanda nagra fler gånger;)
Kvällen blev hur som helst väldigt trevlig. Blev charader och grejer hos Emelie, jag älskar sånt och gick därför in stenhårt för det:D
Sen drog vi oss ner till stan och Hugo eftersom 18-Harrys inte kändes så lockande,. men alla var ju tydligen där ändå så vi fick snällt dra oss upp dit. Jag kan återigen konstatera att det är stor skillnad på när det är 18 och när det är 21,. men det var helt ok ändå. Några äldre hade ju hittat dit i alla fall:)

GRUPPBILD:


CHARADER:


Igår var vi och hämtade vårt nya soffbord, fint är det!
Och eftersom det var all(r)a hjärtans dag (jag skrev allra hjärtans dag på en teckning en gång när jag var liten och det har jag fått höra varje alla hjärtans sen dess) så gick mitt hjärta och jag ut och åt, riktigt smarrigt och mysigt.. Sen gick vi på bio och såg Yes Man med Jim Carrey, haha den mannen är ju klockren.. Blev ganska många skratt till den filmen.

Min mätta och trötta älskling:)


avklarat

Så skönt att den här dagen är över. Jag är helt slut idag med!
Hanna och jag gick och oroade oss för intervjuträningen hela förmiddagen.. När det väl var dags så gick det väl inte överdrivet bra för mig direkt, kände mig inte nöjd med intervjun. Den andra intervjun man skulle göra var oförberedd, och den gick däremot väldigt bra! Jag som trodde att jag var kass på att improvisera och göra något oförberett, det var visst tvärtom, i alla fall när det gällde detta. Kanske något man borde tänka på oftare? Jag har alltid trott att jag måste ha en massa anteckningar så att jag inte står där och inte har en aning om vad jag ska säga,. kanske borde tänka om där.. Man lär sig nya saker om sig själv hela tiden :)

Nu ska Krille få äran att hjälpa mig med färger och lite grejer på bloggen så att jag bl.a. får bort det här röda. Jobbigt för folk att läsa tydligen;P Men jag förstår det. Måste byta bilder också, har tröttnat på de där jag har nu.

OH snart är det helg.
Kanske blir att träffa lite väninnor på fredag,. Ida kommer ju hem om jag inte är helt fel ute, och Emelie är ledig.
Sen är det ju alla hjärtans dag på lördag, blir en bio där på kvällen i alla fall. Ska bli mysigt.

det är mycket nu

Som sagt, det är mycket nu. Vi läser två kurser samtidigt vilket vi aldrig gjort tidigare,. sen så har jag en omtenta på ingång, alltså TRE kurser samtidigt. Jag hinner inte:S

Helt slut i huvudet efter en heldag i skolan.. Blir samma visa imorgon igen, och då är det bl.a. intervjuträning som gäller. Man ska ha förberett en intervju på 5 min och bli bedömd av gruppen och seminarieledaren. Upplägget, kroppsspråket och allt ska man tänka på. Det är mycket mer än man kan tro faktiskt.. så det känns lite halvnervöst, ska bli skönt att få det överstökat så man slipper gå och tänka på det. Aja, blir man totalsågad så blir man:P Har ju aldrig gjort något sånt här förut så man kan inte göra mer än sitt bästa.



Det är lustigt att det kan bli så himla fel i hjärnan på folk. Lite lurigt att nåt litet går fel som sen kan förändra beteendet och allt totalt.
Det var en riktigt otäck kvinna/tant på bussen hem förut (både kvinna och tant är fel ord föresten, hon var varken kvinnlig eller gullig). Hon hade inte ett rätt i skallen alltså.. först blev jag (och några till på bussen) så himla arga på henne för att hon var så dum i huvudet och skrek på oss och härjade och stod mitt i vägen. Men sen insåg jag att det faktiskt var synd om henne. Hon hade ju ingen aning om vad hon höll på med, hon måste varit så himla psyksjuk så det finns inte. Men hon var så läskig, man blev typ rädd när man tittade i hennes ögon. Och hon sprang omkring och var helt förvirrad och arg och förtvivlad och allt möjligt. Usch, kommer säkert drömma en mardröm om henne inatt.

Madonnah

Erika var nyss på besök med pizza,. varsin barnpizza till oss, och en vuxen till Krille;) Trevligt att bo nära så att man bara kan få över till varandra en sväng sådär.

Imorse släpptes Madonna-biljetterna, 56000 st såldes på några timmar.
Jag fattar inte hur folk kan köpa biljetter för att sedan sälja dem för 4000 spänn. Kan de inte ge fan i att köpa och istället låta de som verkligen vill gå på konserten köpa biljetter till normalt pris? Speciellt de som inte köar 15 timmar utan bara klickar till sig biljetter för att sälja pinsamt dyrt sen.



På våra stora kravaller måste man ibland köa halva natten för att få en biljett, och då kan man ju passa på att köpa några stycken och sälja till folk som inte orkat ta sig dit.. då kan man väl ta en liten slant för besväret liksom (kanske inte till  ens närmaste vänner då). Men det finns pinsamma överpriser där med även fast det inte riiktigt handlar om en 4-tusing ;P

Kommer du ihåg?

Fick mig en 35 minuters promenad hem. Med rosa mössa, rosa halsduk samt rosa paraply var det ganska mysigt att vandra när snön föll:] Hade en mysig kväll hos Emelie, haha vi har skrattat ganska mycket.
Kastade även ett öga på M-festivalen, som ju dominerades av självaste Alcazar;)



ÅH föresten, kommer ni ihåg alla gamla barnprogram från förr?!
Ika i rutan
var ju läskig! Helt svartvitt och skumt och dans med skelett och grejer.. Näe fy, jag gillade det inte riktigt men tittade på det ändå.


Sen har vi ju De vilda djurens flykt, underbart. Ett barnprogram helt i min smak;) Dock lite sorgligt med allla djur som dog och blev skadade hela tiden.
Mysig låt ju: http://www.youtube.com/watch?v=-HsMXqCJcWk

Haha sen har vi det här fuling-introt:
http://www.youtube.com/watch?v=3x_aa0kZjMI
Det är ju lite knarkat alltså.. Haha gud vad jag och Lisa garvade åt det där förr i tiden, bara för att det var så fult liksom..

"Tjipp och välkommen till Hajk! Idag ska vi titta på hästar, men inte vilka hästar som helst..FLODhästar"
eller: "Idag ska vi titta på viner, men inte vilka viner som helst, PINGviner" Klockrent med den där feta värmländskan också,. och så alla barn som sjöng med i den där låten "Sommar och sol", trevligare blir det ju inte;) Sen fick man ju lära sig att bygga barkbåtar och vika pappersfåglar, inte fy skam det inte!

http://www.youtube.com/watch?v=SuwvffgfR88

Det var så mycket bättre förr



Lördag och grejer

Tjo. Här sitter jag och äter godis till efterrätt och lyssnar på en massa Queen-låtar. Nyklippt och nyslingad är jag också,. Håret luktar underbart och det är inte slitet längre,. Har det helt enkelt kanonbra här! Fast snart ska jag dra iväg och jobba i några timmar. Men det brukar vara rätt trevligt, hoppas på mycket folk.

Ikväll blir det förhoppningsvis att umgås lite med Emelie och Elan,. kanske skulle ta en titt på Melodifestivalen för att reta Elan lite?;) ha, nej men det brukar ju vara rätt underhållande,. men om det blir som jag tror att det kommer bli, så kommer M-festivalen stå på medan vi kacklar på för fullt om annat.

Just det, igår fastnade ännu en tatuering i den här killens skinn:

Jag uttryckte starkt min åsikt, som ungefär gick ut på att det var onödigt och att det räckte gott och väl med de han redan hade. Men nähedå:P Aja, jag får väl helt enkelt vänja mig.

Igår var en riktigt effektiv dag. Hade inte en lugn stund från klockan sex på morgonen.
Det var livsfarligt att åka bil igår morse vill jag lova! O-plogade vägar, t.o.m. motorvägen var kass att åka på . Riktigt lurigt,.och på vägen hem var det istället vattenplaning som gällde. Fast jag fick ju inte det alltså, men jag kunde mycket väl fått:p
Blev en hel del shopping igår,. en massa bra småsaker till hemmet, en finfin ryamatta till vardagsrummet, och så beställde vi ett soffbord. Härligt

Aja, ha en skön lördag gott folk.

Onsdag är bra

Kanske skulle kolla läget här på min lilla blogg.
Skönt med onsdag faktiskt,. det betyder att man kommit en bra bit in i veckan och att det inte är långt till fredag!
Nyss hemkommen från skolan, blev bara tre timmars föreläsning istället för fyra, det gillar vi!
Satan vad kallt det är ute då, känns lite Ryssland faktiskt.. grått och kallt liksom. Men det är väl bara att hålla ut tills temperaturen känner för att dra upp en aning och solen har lust att värma lite. Nu går man ju runt och fryser hela dagarna! Tur att fårskinnstofflor finns.. och dunjacka!

Just det, tog en titt i min kamera och fann några bilder från när vi var hos Emelie i lördags. Elan satte fast kolapapper på min hand, vilket vi fann väldigt roande;P Sen var Linus där, han var jobbig :) Men det var en kul kväll, var ju ute och dansade en massa sen såklart,. och köpte drinkar av Linus, VÅR Linus alltså.




Ha, såg på vägen hem nyss att ÄNNU en frisör har öppnat här i Motala. När man söker på hitta så kommer det upp över 30 st, så det är ju inte direkt så att det är brist på frisörer och alla tänker "YES, äntligen har en frisör öppnat, nu kan jag gå och klippa mig!"  Det måste ju vara många som går i konkurs rätt snabbt alltså.. Men en del håller i sig minsann. Den där pyyyttelilla på Östermalmsgatan är det jämt folk i, det kan man inte tro. Den är ca 9 kvadrat stor, ser lite mysigt men trångt ut:) Min frissa får aldrig gå i konkurs,. det är nämligen den enda jag klippt mig hos:P (förutom mamma)
Ska klippa mig på lördag btw, ska bli så skönt.. Både själva grejen med att de håller på med håret och att jag kommer få bort mitt slitna och blekta hår.. vad det nu kan ha blekts av, kylan ?
Tycker det är så snyggt med långt, brunt, lite lockigt hår.. Fast jag ska klippa bort mitt slitna och lägga i lite mörka slingor tänkte jag. Like you care liksom!

nytt tack

Krille och jag är överens om att vi vill ändra på en massa grejer här hemma, men det är ungefär så långt som vi är överens. Jag har ju då fått tag i en av de få killar som har starka åsikter när det gäller inredning:P Och på många punkter är vi inte riktigt överens,. men vi ska åka runt lite nån dag snart för att få lite inspiration. Och kanske, kanske kan vi hitta lite grejer som faktiskt BÅDA gillar. Det borde vi kunna fixa. Vi har ju en tv-bänk på g i alla fall:)



härlig lördag

Godkväll,
jag har i alla fall haft en riktigt bra dag och kväll. Shoppade lite med Emelie på dagen och hittade två söta tröjor. Det var liksom mer än vad jag hoppats på.. Shopping får en att må bra,. och Emelie också såklart! :P
Framåt kvällen blev det lite kalas hos mormor med en massa gott att äta och dricka. Därefter blev det raka vägen hem till Emelie där även Elan och Linus befann sig. Blev en taxi till Harran efter ett tag, och där var det fler om man säger så,. men det är ju positivt såklart.

Hihi, sov hos mam o pap inatt vilket inträffar ibland när jag är hos Emelie eftersom det är så nära och bra.. Möttes av den här svarta håriga saken när jag kom dit på natten, blev livrädd ju;p

Hade visst glömt bort att de är kattvakt åt "lilla" Hugo.

och när vi ändå är igång och kikar på mobilbilder så kan vi ju plocka fram denna som är tagen inifrån lägenheten,. får en att bli liite sugen på sol och värme, eller det kanske bara är jag som känner så,. ha


Nej nu ska jag sova,gud så skönt.
ska bara försöka dra upp min sovande älskling ur soffan först så jag kan få lite sovsällskap! Godnattsi

RSS 2.0