Uppsalalalala!

Snart påbörjar vi vår Valborgshelg i Uppsala!! Laddad så jag nästan spricker:)
Kvalborg, champagnefrulle, forsränning, champagnegalopp, Norrlands nation o.s.v..

Det enda jobbiga just nu är att när man packar måste man bestämma i förväg vad man ska ha på sig vid de olika tillfällena vilket verkligen inte är en piece of cake! Och jag fick bara ta den näst största resväskan för mamma för hon tyckte den största är pinsam att ha för bara två dagar. Förstår inte hur hon tänkte där..?
Jättejobbigt att knappt ha några valmöjligheter vad gäller kläder och skor när man är på resande fot.. men det ska nog ordna sig. OH vad kul detta ska bli!

Hoppas ni får en förträfflig helg!

såja

Lite galet att jag gick upp ungefär vid samma tid imorse som när jag somnade förra natten. Men det gick att vända tillbaka på dygnet helt och hållet över en dag serrni. Life's hard - live with it!
 
Lördagkvällen var helt enkelt så jäkla bra!Hade saknat alla härliga studentsånger, och alla var så fina i klänningar, frack och kostym. Det "bjöds" på god trerättersmiddag och några klockrena gyckel.. sen dök komikern Ahmed Berhan(?) upp och uppträdde, skön kille! Sen var han med och festade med oss studenter, så nu är vi SÅ tighta han och jag!

Väldigt härligt att Andrea är hemma igen, har ju verkligen saknat kvinnan! Blev gammalt hederligt söndagsmys med flickorna igår kväll.. började smygplanera sommarens trevligheter också, det kommer mera!


fint

ÅH så skönt att ännu en ambi-vecka är över! Jag börjar se ett slut på detta eviga plugg, och att gå upp 5.10 och komma hem helt slut vid 18-hugget om dagarna. Men det blir inte mycket vila i helgen ändå, men trevligheter blir det så jag ska absolut inte klaga!

Är galet förtjust i skorna nedan.. så därför är jag jävligt nöjd över att de befinner sig i min ägo numera;)





Fredagsmys ikväll hörrni! Viktigt viktigt.

ELINpiaden

Då börjar det bli dags för årets ELINpiad då. Det innebär ungefär toga imorgon kväll, ELINpiska spelen på lördag med en massa tävlingar och så finsittning på kvällen. Vi ska gå på sittningen, det brukar vara rätt klockrent med alla uppträdanden, sånger, och så trerätters och vin såklart!


  • Här är några av alla regler som strikt måste följas:
    5. Då du hör någon skrika "klara färdiga gå" så gå inte utan spring utav bara helvete.
    8. För att ELINpiadenbanketten ska gå lugnt tillväga ber vi er att uppmärksamma att dörrar med höga trösklar kallas fönster. Man får inte gå ut genom dem.
    9. När toastmastern under sittningen påkallar uppmärksamheten har man tre ord på sig att avsluta pågående samtal. Ett undantag är då man, som man säger, har halva inne. Då får man utnyttja fem ord för att avsluta samtalet.
    11. Man vistas inte under bordet under pågående sittning, undantaget ifall situationen är lik den i punkt 9.
    12. Köket låter meddela att intagen föda ej återtages. Skulle du väldigt gärna vilja dela med sig av läckerheterna så var god och gör det utomhus eller fråga först.


    Det finns även en ordlista, gillar liknelsen i den här:
    Sisyfos = En man som är dömd att för evigt rulla en sten uppför en sluttning, men innan han når toppen rullar stenen ned igen. Kan jämföras med sambandet tenta-omtenta.


    sovbild efterlyses

    Men tjaförihelvete!
    Har nyligen slagit mig till ro i soffan efter en heldag i skolan + en joggingrunda i skogen.. nu är man ju lagom slut, igen.

    Igår blev Madde och jag smygfotade. Vi tog oss en liten vilostund när vi satt och pluggade. Vi la helt enkelt huvudena i böckerna och blundade en sväng. Då hörde vi några grabbar som gick förbi och tyckte det var svinkul att vi låg där i varsin bok för de trodde vi hade däckat och verkligen sov där. Så de pratade och fnissade och sen sa de något i stil med: "vi tar kort,. vänta jag kan ta.. klick. haha"  Vi slängde upp huvudena och ropade WTF?! och skrattade gott åt dem. Haha jag säger då det :P Nu gäller det med andra ord att ha koll på facebook, säg till om ni ser bilden, haha.


    söndagsångest? hell no

    Hoppas ni har haft en lika fin söndag som jag än så länge! Jobb, plugg och joggingrunda har min bestått av. Kanske inte låter alltför skoj men jobbet gick fint och jag fick en parfym som sen födelsedagspresent, och joggingrundan var bra, bäst efteråt såklart. Ikväll blir det filmmys i Linkis :)
    Det gör mig faktiskt inte ett dugg att det är måndag imorgon igen. Tredje ambi-veckan när vi pluggar 7.30-17, inte så långt kvar faktiskt! Det är bara att köra på.
    Haha, vi läser en fet, känd finansiell ekonomi-bok. Rätt segt för det är så mycket,. men när jag läste sammanfattningen efter ett kapitel visade författarna lite humor och självklart var det tvunget att markeras,  de hade ju en viktig poäng där;)



    haha, or drunk..


    fira

    Igår fanns det många anledningar att festa till det lite; Fick betyg från förra kursen = VG = så värt att fira! Emelie kom inte iväg på sin resa p.g.a. aska och behövde därför fest här hemma istället, klart vi kunde ställa upp liksom. Sen var det lite av en återträff så det var ju givet att vi skulle fira att Linda, Frida, Frida, Emelie, Lina och jag var tillgängliga på samma kväll. Sen så var det ju fredag också och ännu en vecka var avklarad.
    ..så det var helt enkelt upplagt för fest:D Lite spontant sådär faktiskt, det gillas! Tjejerna kom hit och det blev heta räkor, vin och annat smaskigt. Vi fick även besök av Rasmus, Krille och Styret. Det följdes av utgång, efterskivor och lite sånt, härlig kväll!

    Kolla töntarna från gårdagen då:



    Notera att Lina är inflikad i bilden. Jag hade ett par solbrillor för lite men nu är hon ju med;D
    Vad är grejen med fest och solbrillor?! Det ska alltid provas solbrillor så fort någon får syn på ett par på en fest. Jaja, "vi låter dem hållas ett tag så ringer vi polisen sen"

    rosé!

    Här kära vänner kommer ett tips på ett riktigt bra rosévin. Rosé känns så somrigt, det är ju underbart att sitta ute en varm sommarkväll med ett glas härligt rosé i handen. Jag har inte druckit så fruktansvärt mycket rosé i mina dagar men jag gillar't. Fick en flarra av vinet på bilden av Oscar och Kim för några veckor sedan, bra killar det där;) Det var verkligen lättdrucket (kanske lite för lättdrucket;) Men det var hur fint som helst! Så nu uppmanar jag er att köpa en Réserve de Bonnet Rosé, nästa gång ni tar ett varv i spritaffären! Det kostar 89 kr verkar det som. Lätt värt.






    man tackar ja

    Det här är ju inte klokt. Allt påminner om Roffe, han den ökände snubben som vi har i finansiell ekonomi just nu ni vet. Igår kväll på väg hem från skolan slängde jag över lite fort på en sån där jobbig radiokanal när det var nåt kasst program på P3, och så säger de: "och imorgon får vi besök av Lennart Ekdal.. blablablaaa". Ikväll när jag kom hem loggade jag in på Face och möttes av Harrys statusuppdatering: .."Vi har äran att presentera självaste Mats Ronander & Lennart "TV4" Ekdal m. flera på scen denna kväll.." Det räcker visst inte med att vara i skolan 9-10 timmar om dagen och träffa honom och bli påmind om honom när man pluggar, nähe nu ska han följa med hem också:P jäkla brorsa alltså haha. Men han är inte lika hemsk som jag minns honom som tur är, han innehar faktiskt t.o.m. en smula humor. Jaja, det blir nog bra..


    Fasen hörrni, det vore rätt coolt att vara aktiemäklare eller något i den stilen! Vi var i börssalen idag och gled lite, lärde oss lite om Reuter-systemet där man har tillgång till allt på aktiemarknaden och vad som händer där hela tiden helt enkelt. Lite fränt sådär.. Det vore kul att vara riktigt haj på det där. Nästa liv kanske?


    Det är hur härligt som helst i skolan (utomhus på campus alltså) när det är sånt här väder. Hur mycket folk som helst sitter ute och njuter, umgås, fikar och glider omkring. vi tog en pluggpaus i eftermiddags och joinade, jägarns fint! Och ikväll när jag kom hem blev det skogspremiär för löpningen, har saknat Fålis! Himla bra skog det där. Vårkänslor <3

    hähä:


    soliga måndag

    ÅH vilken fin kväll! Som upplagt för uteaktiviteter ju. Jogga, grilla, promenera längs vattnet o.s.v.. oh så fint det vore ni. Meen efter att ha sovit 4 timmar inatt och sen varit i skolan och pluggat i 10 timmar så känner jag att ett godnatt inte är alltför långt borta så att säga. Sen är det givakt bredvid sängen strax efter 5-hugget imorn. Lika bra att köra på medan man orkar vara ambi! Ja, det är nåt fel som är jävligt trasigt, men vi kan i alla fall inte ångra oss att vi inte pluggade ordentligt från början i den här smått hemska kursen!
    Ha det guld mina kära!

    gu så dant..

    Älskar när man går förbi folk och råkar höra vad de säger och de säger lite smått konstiga saker. Gick förbi ett hus där två män grejade med nåt och så sa den ena helt plötsligt till den andra: "Gu' så dant, vi kommer ifrån Kisa.. har du inte hört den? (sjunger:) Gu så dant, vi kommer ifrån Kisa.. "  Haha..ja jag är trött men det lät skoj ska jag säga er. Så dant ni!

    humor



    "picture taken 3 years ago" hahaha! låg humor är den bästa!

    stå emot


    Jag måste sluta lyssna på pepp-musik och prata med pepp-folk nu! Jag ska ju varken ta mig nån jävel eller gå ut den här helgen.. Be strong!

    härliga tider

    Fredag och sol! Helg to the yeah;)
    ..Så nu blev jag pigg, tackar för det. Förut var jag trött som en säl, vi har varit i skolan 7.30 tre dagar i rad och pluggat som fasen för att hänga med! Så ni kan ju tänka er att jag har varit uppe läskigt tidigt,.igår satt vi 7.30-17 i skolan.. Hard life. Ska bli skönt när nästa kurs börjar!

    Kom att tänka på sommar och studenten och allt sånt. Studenten var en lycklig dag ni! Helt underbart..
    och så fiiiiiiiint det kommer bli med sommar känner jag! Andrea kommer hem och det kommer bli mer tid att träffa alla och allt är så spontant och härligt:) och sol och värme ska det bli mycket av har jag hört.
    Nu har vi betalat handpenningen till resan också, och alla är supertaggade, kommer bli så jägarns kul!



    fullt ös

    hej bloggeeeen,
    jag bara kör på, ingen rast och ingen ro här inte! Imorse var vi i skolan 7.30, och pluggade och köade för "biljett" till Uppsalalala. Good! Sen har det varit fortsatt fullt ös hela dagen, och på kvällskvisten var jag på långpromenad och kanske har skaffat mig en ny vän. Kul att träffa nya människor.
    Den här kursen är absolut inte den skojigaste och jag läst, inte min grej alltså..men vi är ambi och försöker ändå. Vi ska vara i skolan 7.30 imorgon igen. Vad tusan har hänt med oss?! Haha..
    Nehep, strax dags att gå upp, herregud vilka dumheter;)

    schlutt

    "skönt att påskhelvetet är över ni!", är verkligen inte beredd att hålla med talaren om detta :P Det har varit underbart att vara ledig.
     
    Imorgon börjar vi en ny kurs, finansiell ekonomi, och vi ska ha Roffe av alla människor! uuusch, sist vi hade honom i en kurs fick 80 % av alla underkänt och jaa, jag var en av dem. . Han är brorsa till Lennart Ekdahl, så när jag ser honom på tv mår jag lite dåligt faktiskt haha. Men Roffe är ju bitter för att det går bättre för brorsan, så därför går det ut över oss.
    Jaja, får glödja mig över att det bara är två kurser kvar innan sommaren. Längtar som någon som aldrig gjort annat. Men det inträffar mycket trevligheter innan dess så det är ju toppen helt enkelt!

    Det var så härligt att träna idag, körde ett cycle-pass och jag gick all in så att säga. Svetten rann under hela passet, kände att jag behövde köra hårt med träningen efter den här helgen som varit full av onyttig mat och dryck :p Den här veckan ska jag träna mycket, ja fyfasen man får ju inte gå ner sig! Det vore ju dumt ;D

    an awesome time


    Riverside! The Varamon-style

    Igår var en riktig kärringdag för jag sprang omkring och städade, handlade, lagade pajer, gjorde sallad, bakade tårta, gjorde bål och fixade precis hela dagen inför kvällens festligheter. Jag var super-huslig helt enkelt. Emelies syster sa till mig att min blivande man kan skatta sig lycklig,haha! Synd bara att jag inte orkar vara sådär huslig jämt:)

    Besökte Harrys för första gången på över tre månader efter en trevlig vistelse med fint folk här igår kväll, och jag hade en awesome time,haha. Kul att träffa så många härliga! Sedan blev det en s.k. After Work här, vad nu "work" kom ifrån, lite missvisande kanske. 
    Idag såg lägenheten HEMSK ut, fattar't inte, men nu har det ordnat upp sig! Det är faktiskt lite ensamt nu, har ju liksom vant mig vid att ha folk här hela tiden den här helgen.

    Tack mina kära väninnor för att ni gjorde min påskhelg till den bästa! :) Massa mys och fest!

    kör bara hela tiden

    Ja den här påskhelgen kunde ju börjat sämre om man säger så!
    Trevlig dag i Linkis med Madde igår, tog med några plagg hem från schtan så att säga. Sedan var folk helpepp och hade stämt träff hos mig framåt kvällen så det var bara att i stort sett komma hem från shoppingdagen och välkomna Emelie, Emilie, Frida, Ida, Vickan och Madde. Härlig blandning, gilla't som fasen :) Vi gled mot Wetternmagasinet sen, kul faktiskt. Vi bestämde att den kvällen skulle bli en uppvärmning inför lördagen, men vi körde visst på fullt ut så det blev t.o.m. en efterskiva. Eller först var vi med och släckte och låste på W-magasinet ungefär. Hahaha folk är ju för knäppa alltså..Imorse vid 10-11 lunkade Madde, Emelaj, Ida och jag hem, lagom trötta sådär efter kvällen och natten.



    Verkar vara en del som kör en tredagars och festar tors-lör. Vi är dock så himla förnuftiga och körde en vilodag idag för att sedan återgå till partajandet imorgon igen! Vi skulle kört en grillpremiär ikväll om jag inte hade missat att min grill inte befann sig hemma hos mig, my bad.. men det blev gott käk ändå och det är la tanken som räknas så rent hypotetiskt har vi haft grillpremiär idag.

    Nu till något frustrerande som inträffar alldeles för ofta: jag har tappat rösten! och jag vill så gärna prata, sjunga och allt som jag inte kan för tillfället :P Egentligen ska man väl bara hålla käften och inte ens försöka sig på att prata, men hur kul är det då>? Nu kommer jag i alla fall inte prata på ett antal timmar så jag vore väldigt tacksam om den där rösten kunde vara tillbaka på sin plats imorgon bitti! GODNATT!

    skype

    Ja nu har jag också upptäckt skype, 10 år senare.. det var Linus som fick mig att skaffa, och det var ju hur trevligt som helst att sitta där och snacka, och han kunde visa sina shoppingfynd och allt. Ja det kommer bli fler skype-dejter, helt klart.

    Men hörrni, vad fasen hände? Första april idag liksom?! Men jag gillar't starkt, snart sommar ju. Och vi har faktiskt ett litet påsklov nu, känns ju inte helt fel alltså. Snarare helt underbart faktiskt eftersom vi aldrig har lov annars egentligen.
    Idag blir det lite shopping i Linkan eller Norrpan, och sen kommer helgen innehålla en hel del fest. That's how we do it, and I love it! hähä

    Daaaaance!


    RSS 2.0