helnöjd

Vilken lustig period i livet jag befinner mig i just nu,. har precis pluggat färdigt och framåt hösten är det dags att bli vuxen... väldigt spännande och läskigt! men jag tror det blir bra, det ordnar sig. Nu i sommar händer det saker hela tiden, insane men kul!
Hade en underbar midsommar på Öland med galna vänner som jag har så kul med! Har i princip garvat konstant, vi har träffat massa lustigt folk (efter den här helgen kan nog inget förvåna en längre..), varit iväg på en liten tripp för att äta midsommarfrukost, ätit samma härliga grillbuffé som förra året (som vi längtat!), druckit vin, dansat omkring i alla partytält, hängt i vår pool som vi köpte lite spontant sådär, o.s.v. HELNÖJD!

!

Underbart med en återförening igår!! Linus kom hem och en massa härliga var samlade hos Emma och sen körde vi en liten utgång på det.
och nu ska jag leva med Linus i flera dagar;)
Lämnade just halva min packning till två galningar som är på väg till Öland nu. Kan vi också åka nu?! Jag är så exalterad, tror det här kan bli fantastiskt mysigt, galet, roligt, trevligt o.s.v.
Ha en legendarisk midsommar!
!!!!!!!!!!!!!!

ny resa - ny lista

Jag älskar listor! De gör livet så mycket lättare. Med en väl genomtänkt lista glömmer man inget, man bockar ju av allt eftersom. Alltid när jag ska iväg skriver jag en lista med allt jag ska ha med mig, även om det bara gäller en natt. Senast var det Stockholm i helgen, och när jag kom hem var det dags att skriva nästa lista, till Öland!

Nej, jag skriver inte åt fel håll, det är Photo Booths fel.
Ville bara hylla de underskattade listorna, de får alldeles för lite uppmärksamhet egentligen.
Annars då? tycker verkligen  att sommarvärmen kan komma och hänga i några månader nu. Det är dags. Men när vädret är lite mjaa får man göra annat, när man väl är ledig. Har haft en kanondag verkligen, kört en riktigt härlig löprunda, hängt med mina kära väninnor Madde och Emelaj och käkat glass. Har även haft tapaskväll med en hel drös tjejer, alla hade gjort så jägarns goda och fina grejer! Var smått illamående efter allt.
Måste även framhäva detta lite oftare: mina föräldrar är de snällaste och bästa, verkligen. Lyckligt lottad, javisst.

Stockholm i mitt hjärta

För första gången bor jag på hotell själv, och det är mysigt!
Såhär ser det ut hos mig:
Det har varit väldigt intensivt sedan tidigt igår morse.
Igår hade Andrea, Ida och jag en shoppingdag. Ida och jag gick till Grönan framåt kvällen och hängde med Idas familj. Ida och hennes pappa fastnade när de åkte "Insane" hahaha. Helt insane.... Tur att de inte behövde klättra ner i alla fall. Senare länsade vi minibaren på vårt hotellrum, hihi. Hängde på Berns resten av kvällen, så kul! Det blev några kära återseenden och dans. Hade en rolig färd hem inatt (imorse) genom centrala Stockholm. Upp och hoppa några timmar senare för att njuta av den härliga frullebuffén. Längtar tills imorgon bitti, hihi.
Jag fixade en ny natt på hotellet och fick byta rum, där jag hänger nu. Har shoppat vidare idag och jag har gått runt och njutit, de andra har dragit hem men jag har lite att greja med imorgon. Först en sista liten runda i några butiker :)
Jag älskar Stockholm!

life's good

Ibland kommer jag på hur kul Photo Booth faktiskt är.
Såhär cool var jag igår när jag drog en PW:
Och såhär mysig är jag nu, sliten och härlig efter worket:
Har brunchat hos Andrea med ett härligt gäng idag, så fint. Lite Sex and the city över't och jag fullkomligt älskar't ju såklart!
De omtalade blåbärspannkakorna fick äntligen avnjutas!

härlig måndag.


Jag är ju ingen rökare.. men om jag får en äkta handgjord kubansk seger-cigarr, så fullkomligt älskar jag det!
Tack för ikväll!

tredagarsfirande

Var ska jag börja....?

Det är en mycket underlig känsla jag går och bär på, men samtidigt är jag överlycklig och väldigt stolt över mig själv som klarat av det här. Jag är någonting! 23 år och civilekonom.
De här dagarna har varit helt underbara. Madde och jag presterade vårt allra sista som studenter i torsdags eftermiddag då vi hade presentation och opposition av en uppsats. Efter det var vi så otroligt lättade och gjorde ett segerskrik och sprang ett ärovarv, haha. Hem och skåla sssschampagne!
Vidare till Platå för att fira med trerätters, en flarra rött och senare beställde vi såklart in bubbel.
Satt där och njöt hela kvällen och träffade massa känt folk. Många ekonomer såklart.
Fredagen började med frulle och champagne såklart;)
Sedan var det dags för mingel med alla nya civilekonomer, det blev skumpa och tal. Vi gav vår handledare (Jakob Hårds brorsa då) en present och det blev en liten rörd stund där igen, haha.. man kan liksom inte fatta att det är slut nu.
Sprang igenom stan här i Motis efter minglet och köpte mig en klänning på ett antal glas bubbel, gick ju bra det haha.. En ljus tight kort klänning i spets, körde den och ett par klackar med nitar igår kväll, gillar att bryta av det där gulliga med något lite "hårdare". Men återkommer om den kvällen:p
Först var det dags att fira med en del av släkten, vi käkade förrätt och huvudrätt nere i hamnen och sedan blev det tårta hemma hos mam och pap. Fick fina presenter, väldigt tacksam. Det ska bli kul att klättra i radiomasterna haha!
Igår var det ju finalernas final, det var bara all in som gällde. Avslutningssittning på Strandgatan två, fint ställe! Fördrink, trerätters, underhållning och våra kära sånger, precis som en sittning ska vara. Vidare på mellanfest hos Andreas som bor i de nybyggda lägenheterna, schyst! Där blev det såklart också champagne...
Sedan tillbaka till Strandgatan för att köra resten av kvällen, hur kul som helst! Är fortfarande sliten.....
TACK till alla inblandade för ett legendariskt tredagarsfirande!!

det drar ihop sig....

Fantastiskt.. vi hade vår framläggning av uppsatsen igår och det gick fint! Vilken lättnad det var efteråt, vi rodde det i land som vår käre handledare sa. Det blev en liten rörd stund där faktiskt.
Men innan det ska firas ordentligt och vi blir civilekonomer så ska vi hålla i ett slutseminarium imorgon och vara opponenter. Laddaladda.
Jag kommer vara så lycklig när det är avklarat.




Fast i helgen blir det champagne mina vänner,. eller schhhhampagne rättare sagt, fint ska det vara. Ser fram emot en legendarisk helg, det ska firas i dagarna tre!
KAN INTE FATTA......

bra vecka

Och veckan fortsatte ju i härlighet med grillningar, vandringsutflykt på Omberg, solning, träning, sommardrycker(öl och rosé), Sommar-X, gitarr och allsång med härligt folk! Sen har det ju blivit en massa uppsatsläsning och jobb på det, har gått som en dans!
Igår kväll kände jag verkligen en sån där skön sommarkänsla. Vi var ett gäng hos Classes föräldrars, satt i trädgården och grillade och drack lite öl. När sedan gitarren kom fram blev alla riktigt allsångsugna och sjöng för fulla halsar resten av kvällen. Hur mysigt som helst :) Mer sånt tack!
Imorgon kör vi sista veckan............!

celebration

Vad underbart det känns och vad det firades i måndags! Deadline var kl 12 och då var det bara fram med skumpan, vad vi hade längtat efter det ögonblicket..
på kvällen hängde vi i det fantastiska vädret på Storan. Jag har blivit en laxälskare när det gäller att äta ute,. och rosé är ju alltid lika underbart på sommaren.
Sen måndagsklubb på NH. Det var mest en kö. (två och en halv timme...)
Man kan faktiskt skymta mig på bilden, haha
Madde och Therese, bästa sällskapet
Rebecca&Fiona:

RSS 2.0