duglig vardagsutstyrsel......




D&G €1320.00
Christian Louboutin €549.00
Mulberry €1100.00

air-five!

Det här är ju bara så fräscht alltså!

  • Har precis avslutat första veckan på examensarbetet, sista kursen!
  • VG i Industrial Marketing & Supply Chain Management på hela 15 hp. Efter den där muntliga tentan och allt. Extremt förvånad, extremt nöjd!
  • Helg. No words needed så att säga.

såja.

Sådärja, då har jag återhämtat mig efter den psykiskt påfrestande muntliga tentan i fredags. Har aldrig varit med om något liknande, haha. Vilken press och vad utsatt man var! Men jag tog mig igenom det, känns kanon nu efteråt. Alla tentor är alltså gjorda nu vilket firades tillsammans med ett gäng blivande civilekonomer med skumpa, snittar, tårta och annat.



Hela helgen har varit en enda stor fest känns det som. Har halkat in på lite fest hos föräldrarna, varit på födelsedagskalas, varit ute och ätit och druckit gott, och så har det ju varit handbollsfest så att säga. Så kul att det går bra nu, men skit att Kim är borta resten av VM!
Sammanfattningsvis en helmysig helg.

Nu är det vårtermin, åttonde terminen, SISTA terminen, hell to the yeah!


Linis på O'Learys.


Vår nyfunne vän Folke bjöd på champagne,. Lanson eller var det Larsen? hahaha


det var en härlig kväll minsann!


Jag sitter just nu och käkar gröna bönor som snacks, är det normalt...? Jättegott!

snällasnälla

alltså.. jag mår skit!! Är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 12,5 h kvar tills min första muntliga tenta går av stapeln. Tur att det har varit träning, att jag fick hem mina nya heels och att det är halv åtta hos mig + handboll snart. Då får jag i alla fall lite annat att tänka på, haha det här är inte sunt alltså.. vad lycklig jag kommer vara när detta är överstökat. Låt mig inte få hjärnsläpp imorgon, det är allt jag begär!!!!
skulle behöva en jävel nu..

dan före dan....

Någon gullig människa önskade nyss en låt på P3 tillägnad alla LiU:s studenter, tackar;) Människan önskade Call on me för att alla ska tagga inför kvällens kravall med aerobics-tema. Jag vill määä! Men nehejdå, istället får jag sitta hemma och tentaplugga..MEN det är inte vilket tentaplugg som helst, det är det sista! Det är alltså antagligen sista dagen EVER jag tentapluggar (i alla fall i den här utbildningen), kan inte fatta det... ska passa på att njuta nu,haha.
Får väl se om jag kan önska Call on me på mitt cycle-pass sen ;)

Råkade göra en näst intill fantastisk lunch förut. Feta-och purjo-fylld kycklingfilé, ugnsrostade morötter och palsternacka, haricot verts (eller gröna bönor på ren svenska) och en liten blandning med persilja, citronsaft, olivolja och pressad vitlök som pricken över i:t så att säga. Det är konstigt att man alltid blir så ambitiös dagen innan tenta.. ambitiös när det gäller allt annat än plugg alltså. Det ska städas bakom spisar och hållas på, helt plötsligt blir allt sånt skitkul.


Dagens lunch då.

tisdag

Nu ska det sparas hår! Jag ska ha det där långa, mörka, tjocka håret med volym som jag en gång hade.. så nu kan jag inte göra så mycket, annat än att ringa min kära frissa och be henne slänga fram färgburkarna så snart som möjligt! Borde sola lite också för att bli lite fresh... jaja det blir nog bra.

Handboll ikväll igen, kan ju inte bli bättre. Just nu är det halvlek och det är lite för spännande, dags att dra ifrån nu svennar!
Gillar ni inte när det ska sjungas nationalsånger innan matchen och man hör att vissa spelare går all in och sjunger för fulla halsar? Jag gillar verkligen deras engagemang även om det låter en aning bristfälligt, hahaha. Härlig underhållning sådär innan match.

Här har ni en klassiker att lyssna på:

 


måndag igen.

Frida och Nenne drog till med en härlig avskedsfest i lördags. Man kan alltid vara säker på att det verkligen blir fest när de har sagt det! Ungefär såhär såg det ut större delen av kvällen, haha:



Tråkigt för oss att de drar, men kul för dem.. men snart är det vår;) Gillar Linas kommentar till Kim i lördags: men du kan väl fortsätta ha fest även när Nenne är borta?
Här försöker hon öppna en flaska med något sax-sekatör-liknande föremål..? Jag tror hon klarade det.



Jag kan känna lite smått panik när det varken går att åka skidor eller springa p.g.a. kasst isigt underlag, och promenader och sånt är inte tillräckligt, jag vill liksom anstränga mig ordentligt. Så igår fick jag ett ryck och letade fram ett hopprep. Det var åratal sedan jag hoppade, senast var på en handbollsträning och DET mina vänner är längesen. Hade glömt bort hur jobbigt det är! Hoppas jag inte var alltför klumpig, det bor ju trots allt en stackare under mig. Men han kommer få höra dunk fler gånger, bra träning det där.
Idag var det dock så milt att det gick att springa, så jag är lite lycklig nu :) Det var rätt underbart att få springa igen faktiskt.

Är inne på SISTA tentaplugget, känns helt surrealistiskt. Mer om det en annan dag. Nu: handbolls-VM, heja!

vår

Kollade igenom en massa post förut och läste: "släpp fram dina vårkänslor" i nåt reklamblad från La Redoute med en massa vårkläder.. vad underbart det kommer bli att kunna glida runt halvnaken och lätt om några månader i den värmande vårsolen ni! haha
OCH, snart är det dags att vårshoppa härliga skor! 

 


..de här kanske? haha lite söta men ändå too much.. Bort med zebrafasonerna så tar jag dem!




10:e

whaddaaap.. hel-bra helg ni! Andrea fixade ihop en riktigt bra trerätters, det har hållits avskedsfest för Frida och Sofia, det har mysts och druckits vin, dansats och sånt där trevligt!
Några suddiga pics då:

Fantastisk cheesecake som Fridas pappa tillägnade Andrea:


Biljard..och vinsten satt precis där den skulle!





Utlovad efterskiva med hemmagjord pizza,.oslagbart. Sist var det plättar, nu pizza, det ska bli spännande att se vad det blir nästa gång.. vi kanske slänger ihop en femrätters, vem vet? En sak är i alla fall säker, vi har mycket kvar att ge.



du och jag och Hysén

"Elin, han tittar på dig! Ta hans nummer, då ska han heta Hysse på din mobil!" Linas kommentar igår på fotbollen där Glenn Hyséns son Anton var med och spelade. "Kom igen Hysse!" var en återkommande kommentar från hennes sida, så gullig:)
En annan skön kommentar från en målvakt till övriga spelare i laget: "Avgör!!" Vilka krav liksom. Men ändå helt rätt.
Sen har det bjudits på lite dramatik i form av extremt arga spelare och domare, mycket underhållande. Kul när det händer lite, hihi.
Imorgon är det finaldag, spääääännande..



Har tagit mig till skolan idag faktiskt. Somnade en sväng på bussen imorse och hann knappt vakna till förrän chauffören kör på en bil bakifrån..så det kan gå. Härligt sätt att vakna på.
Vad vi gjorde i skolan kan man ju dock fråga sig,. låst överallt, inga caféer och restauranger öppna, bara några få själar där och pluggade/jobbade. Men vad duktiga vi kände oss! Jajjemän.

!



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

natt-smskonversation

-Diet Ida! Puss!

-Asså Elin! Nu jävlar blir det diet till beach 2011!

-Jag spottade precis ut en godis så nu jävlar kör vi!

-Elin så bra! Det finns chips här med jag tar inte fr.o.m. nu!

-Toppen! Vitt vin resten av veckan då eller vad blir det?

-Ja vitt eller rosé ffs! Ingen annan alkohol eller socker!

-Bbq


2011 mates!

Nytt år, nya skandaler.
2010 har faktiskt varit ett kanonår!
 
I början på året blev det kryssning med ett helt gäng. Det blev besök i Örebro, det firades Valborg i Uppsala vilket var galnare och roligare än vad jag kunnat föreställa mig.. Efter mycket slit slutade jag tredje året på universitetet och det kunde firas ordentligt och det slutade med att vi hamnade i en hög i ett trångt studentrum. Sen var det äntligen sommar! Massor med födelsedagsfester, måndagsklubbar, Varamon-dagar,. träffade otroligt mycket roligt folk och lärde känna nya männsikor. Vi drog iväg till Öland för att fira midsommar, där snackar vi också legendariskt. Sommaren fortsatte med grillkvällar, quizkvällar, årliga cykelfesten! Drog iväg till Malmö ett par dagar och hade det kanon. Till slut var det dags för vår Ayia Napa-resa, oförglömligt!! Helt galet, så galet att en fot bröts och för andra blev det akuta läkarbesök.. men vi hade verkligen helt underbara dagar och nätter, längtar tillbaka i stort sett jämt. Det fjärde och sista året på universitetet påbörjades med alldeles för mycket plugg..vilket dock resulterade i en mycket nöjd Elin som klarade sin sista skriftliga tenta! Det blev ännu en kryssning, denna gång fyllde vårt gäng en halv buss och jag hade hur skoj som helst. Det blev vinter och allt bara rullade på. Vi drog bl.a. till Stockholm en sväng och träffade Ernst & Young på huvudkontoret. Sen blev det ju helt plötsligt jul! hur mysigt som helst med glöggkvällar, julbak, julafton med alla nära och kära,. en del återföreningar som gör en hur glad som helst och självklart annandagsbalen ;) 

Nyårsafton igår firades i måånga timmar efter att jag till slut kunde sluta jobbet, över en timme senare än beräknat men vad gör det? är ju van att stressa haha.. Vi lagade ihop en fin trerätters och spelade spel,.vid tolvslaget hade jag många av mina käraste i min omgivning och några på telefon :)

Det finns många fler viktiga och roliga händelser 2010 men så roligt ska vi inte ha och ta upp allt som betytt något..
Är så lyckligt lottad så jag borde egentligen gå runt och tacka alla jämt för att de finns runt omkring mig, hihi.



Men varför visas bara konstiga filmer på nyårsdagen?!

RSS 2.0