slappt som en söndag

Haha usch, man mår lite dåligt när man går hem efter en utekväll och det har börjat ljusna.. och sen dagen efter när man vaknar sådär sjukt törstig och sminket kanske sitter kvar, och så tittar man på den där äckliga stämpeln man har från gårdagen och tänker "just fan", och tittar åt sidan där killen ligger och sover som en gris. Sen när det är dags att dra sig hemåt tar man på sig gårdagens kläder och högklackat när man helst av allt bara vill slänga på sig mjukiskläder. 
Jag ogillar när det är planerat att man ska sova hemma, för då har man inga grejer med sig eller nåt ..fast lite mysigt är det:) Och det är så skönt sen när man kommer hem, slänger av sig gårdagens kläder och hoppar in i duschen.. sen tar man på sig de där efterlängtade mjukiskläderna.

Natten var något i stil med det jag beskrev ovan:P Det var en kanonkväll igår i alla fall, först hos Matilda med ett gäng galna tjejer och senare även lite killar, och sen på Harrys bland en massa roligt folk! Och sen hem till Krille.

Ska fixa lite nu för att senare åka ner till stan och äta med några tjejer.
Imorgon blir det Linköping för att se om man kan hitta lite sommarkläder. För sommaren MÅSTE komma nu!



Tänk att små komplimanger kan få en på så mycket bättre humör och ge lite bättre självförtroende.
Jag själv kan nog ibland vara lite dålig på att ge komplimanger, jag tänker och sen säger jag det inte. Men varför gör man inte det egentligen? Ut med det bara, man blir så glad av att höra sånt.

Lördagsfest

Ja ikväll blir det lite fest, trots att jag är lite halvsjuk. Men jag stannade faktiskt hemma igår kväll och vilade upp mig, så nu tror jag att vad som behövs är just lite fest;) Var ju igång redan i eftermiddags och drack öl med Krille o co ..ca 7 klunkar;D

Sen vill jag slå ett jädra slag för RIKTIGA VÄNNER!

Ha en riktigt trevlig kväll gott folk


frehedag

Uj vad jag har jobbat de senaste dagarna, med lägenheten. Vi har skruvat ihop en massa möbler, varit och handlat både det ena och det andra, plockat upp en massa grejer och städat iordning. Och ändå finns det ganska många kartonger kvar.. det är stor skillnad den här flytten mot Krilles förra flytt, han har så mycket mer saker att packa upp nu. Men det börjar bli väldigt mysigt i lägenheten nu :)
Imorgon ska Kattis flytta hem, hon har ju bott hos oss i ca en månad nu tror jag. Hon har blivit en jätteduktig kisse, och så har hon börjat ligga på Frimas (vår gamla katt) gamla plats i fönstret och kikar ut och sover :
 

Får se om nåt kul händer ikväll, det lär nog vara en del folk i stan och så eftersom det är Vätternfestivalen. Såg redan nu att det var mycket folk. Jag har dock blivit lite halvsjuk, men om det finns nån som inte är upptagen med jobb och sånt, vilket många av mina vänner nog är tyvärr, så är inte jag den som säger nej.

Ha en underbar fredag

sommar och lägenhet

Blir tokig på det här vädret! Kan ju inte ens cykla på raksträcka utan att behöva kämpa mig svettig tack vare blåsten. Och så har jag svinont i halsen också.. Kan vi få SOMMAR snart?! Det här är ju fan höst, bara regn och rusk:(

En positiv sak är ju i alla fall att Krilles lägenhet är klar nu, nytapetserad och allt. Och jag har börjat vänja mig lite vid färgen i vardagsrummet..:P Vi monterade ihop en hylla igår, det var ungefär 100 skruvar och sånt, och en massa delar, men det gick som en dans, nästan. Ska hjälpa honom lite mer den här veckan med att få ordning på stället. Tycker sånt där är lite kul, i alla fall att få plocka med småsaker och pynta :)

Nu blir det att fixa med diverse olika saker. Vi hörs!

Midsommarafton

Vi har försökt planera midsommarafton ett tag nu men inte kommit fram till nåt vettigt. Så dagen innan bestämde vi oss för att bara strunta i midsommar och dra till Liseberg istället, och det blev lyckat!:) Hade inte varit där på år och det var så trevligt att gå omkring där bland allt folk, åka en massa roligt och äta gott.
Det var så skönt att komma hem och sova i sin egna säng istället för att gå och lägga sig i ett kallt tält på en camping och huttra, vilket vi hade fått göra om vi valt att dra till Öland istället. Sen var det skönt att vara nykter faktiskt, man slapp bli bakis idag. Såå nykteristlivet here I come ;)


Morrn

Jaha så blev det fest i måndags igen. Det var inte så mycket folk på måndagsklubben, men det förvånade mig inte så mycket med tanke på att folk jobbar, det var innan midsommar och innan lön. Men det var kul ändå. Det blir alltid vad man gör det till. Här skulle vi testa min vighet eller nåt(?)
 

Ett och ett halvt år har hunnit springa iväg för Krille och mig. I tisdags närmare bestämt, så det blev lite mys då:)

Fotbollen igår då, katastrof! Jag var ju säker på att de skulle vinna mot Ryssland, men icke,. Så då var EM slut för Sverige, tråkigt. Men det var trevligt igår i alla fall, satt hos Frida med Andrea, Ida, Lovisa, Lina och Agge.

Midsommar imorgon då, ska starta dagen med att åka och handla med Hanna. Sen ska man väl dra sig bort mot IFK en sväng, tradition ju. Det är alltid så mycket folk man känner där. ska väl dit och vinna lite priser på lotteriet;)
På kvällen får man väl se om det händer nåt skoj, en bra grej att börja med är ju i alla fall grillning, så det får det bli. 

Nu blir det en fika hos Erika, på återseende

vart är vädret på väg

Måndag igen, men vad gör väl det?;)
Blev en trevlig helg, i synnerhet lördagen. Fotbollen kan ju diskuteras, så tjurigt med 2-1 i de sista minutrarna! Men vinst mot Ryssland på onsdag blir det.
Blev fest där på kvällen, riktigt trevligt!
Igår skulle vi försöka oss på att planera midsommar. Öland, Västkusten och Motala diskuterades.. Det värsta är ju att vädret inte ser ut som nåt att hänga i midsommarstången, och då känns det sådär att sitta på en camping bland blöta och kalla tält. Dåligt väder när man vill åka iväg är en riktig partykiller. Vi får väl se var vi hamnar till slut
Imorgon är det Krilles och min 1,5-årsdag. Puss:)!

Fredagen den trettonde

..ja det kan ju de (vi) skrockfulla tänka på att det är idag. Det gäller att passa sig.

Vi drog till Linköping på förmiddagen för att kolla in linköpingsfolket som tog studenten. Fick leta som bara den efter både parkeringsplats och Elan, men till slut fann vi båda!
Åt på O´Learys sen, drog till med en efterrätt också, det var smaskigt. Jag är banne mig fortfarande svinmätt.!
Har även varit iväg en sväng med Krille the man idag, och nu är jag hemma och funderar på att ta mig en lur faktiskt.

Jag är så nöjd, drog nämligen till med ett VG på den sista tentan vi hade. Så nu är alla 8 kurser avklarade och jag slipper göra nån onödig omtenta i början på augusti som ganska många andra måste göra, och det är jag så glad över! Det betyder alltså en heeelt ledig sommar, underbart.

Träffade bl.a. Andrea igår. Det var fint det, var ju så längesen sist. Blir lite fest med henne m.fl. imorgon.. och så fotboll såklart.

Lurigt mycket folk i Motala för tillfället, ska väl ner och heja lite på min bror m.fl. sen som ska cykla V-rundan inatt.
Måste ner och hjälpa till i målet imorgon också, som alla andra år ;P (Sune). Det är inget jag ser fram emot direkt men det är bara tre timmar och det ska väl gå fort, det är ju så mycket folk som går i mål under den tiden så det blir nog något  att göra hela tiden.

Nejmenhej

you make me feel gooood

Naeru, ändrade planer här.. hade tänkt gå på måndagsklubbspremiären men ska upp pisstidigt imorgon så det blev inget. Men det var ju som sagt den första så det blir ju fler:)

Annars är läget stabilt. Var ute och gick en timme rätt nyligen, det var gött. När jag gick förbi idrottsparken gick tankarna tillbaka till den tiden då jag friidrottade. Jädrar vad kul det var med längdhopp alltså, det var ju helt klart favoritgrenen. Gillade spjut och 60 m också, men jag slutade när jag var på topp;) Hur gammal kan jag ha varit, 13? haha

Nej nu är det snart dags för en riktig shoppingrunda känner jag. In med lite fräscht!

Härligt

Jaha, tredje dagen på mitt sommarlov då. Har absolut ingenting att klaga på än så länge; vädret har varit kanon, jag har befunnit mig i Varamon med några av mina vänner, firat Emelie som nyligen fyllt 20, och jag har varit bl.a. i Karlsby med Krille, som för övrigt har tatuerat sig.. såhär på sommaren:P Men de blev fina!
Nu på förmiddagen har jag och Krille varit ute och gått en långpromenad. Varmt som tusan var det, men med shorts och bikiniöverdel var det riktigt härligt. Man ska absolut inte klaga på det här vädret. Det får väldigt gärna vara såhär fram till i slutet på augusti.
Om en stund ska jag ner till målet och ta emot mamma som just nu cyklar Halvvättern. Och senare blir det grillning med ett gäng flickor.
Jag älskar att ha sommarlov :) Slippa ha dåligt samvete för att man inte pluggar, göra det man känner för och känna att man är helt LEDIG!
Just det, torsdagskvällen var kul föresten. Blev Trädgårdsföreningen med en massa ekonomettor och annat folk. Sen begav vi oss till Platå och sen blev det lite "efterfest". Kom hem halv nio på fredagsmorgonen, lagom trött sådär. Kul men konstig kväll!
Ha det underbart i värmen gott folk!

Today´s the day

Javisst, idag är dagen då jag går ut mitt första år på universitetet. Det är inte klokt, ett helt år! Tänk för ett år sedan, då hade jag lite mer än en vecka kvar till studenten, jag hade ingen aning om vad jag skulle göra efter det, jag hade inte ens nåt sommarjobb (vilket var rätt skönt) Jag hade sökt in till några olika program men visste inte om jag skulle börja, sökte mest för att se om jag skulle komma in. Jag kom in på mitt förstaval och blev jättenervös och tänkte "ska jag verkligen?" Sen tänkte jag att jag kan ju i alla fall börja och se hur det är. Och det är jag glad över att jag gjorde, för det visade sig att jag trivdes, så jag blev kvar. Visst,det har varit jobbigt med en massa plugg, grupparbeten och tentor, men jag har träffat så många sköna människor och jag har nog faktiskt växt en del som människa.
Och nu ska det bli obeskrivligt skönt med en massa ledighet!! Det är man fan värd efter att ha slitit i ett år på universitetet :)
Men först har jag en tenta att klara av, wish me luck.. Och ikväll blir det fest!

Klockrent:

Enligt god tradition krävs en hejdundrande för-förfest, förfest, fest FEST som grädde på moset efter denna tråkiga, å lång tråkiga å tråkiga å alldeles.. alldeles underbara termin.
Hur gör vi detta möjligt? Joo man tar sitt pick och pack efter sin tenta och beger sig mot Trädgårdsföreningen för att där dricka sig Alkoholpåverkad, Aprak, Aspackad, Asradar, Berusad, Bladig, Blaskig, Borkafull, Bra i gasen, Brakfull, Dragen, Drängfull, Dravelsfull, Dröd, Dvärgfull, Dyngrak, Dyngfull, Dyng, Full, Eröd, Full som en alika, Full som en kastrull, Full som ett ägg, Förfriskad, Fröd, Gladig, Grisfull, Karatefull, Klapprak, Laserfull, Locked, Lurig, Lurfull, Packad, Plakat, Zickalurren, Pruttfull, På örat, På kanelen, På lyset, Radarstyrd, Radiostyrd, Rak, Rund under fötterna, "salongsberusad", Slirig, Sprutfull, Tankad, Ziemlich, Äggfull, "Överförfriskad" Etc etc.. Samt min personliga favorite Raoukfull.

Följande är planen:
Steg 1. Slutför det sista på universitetet.
Steg 2. Bege sig från campus området.
Steg 3. Beroende på tid, kanske ta en dusch eller bara slöa en smula.
Steg 4. Kamma håret.
Steg 5. Ta med sprit eller dylikt, för att bygga en bra grundfylla.
Steg 6. Nu kan det börja bli svårt att fokusera. Då har man två val; Platå eller att däcka. Du väljer.
Steg 7. Slå klackarna i taket!

Starttiden då? Kom dit när du känner för det!
Men mat då? Grilla om du vill (btw Ica's engångsgrillar suger)
Varför detta? Jo Vi är drygt några hundra pers som vill festa och vi lider av lokalbrist.

Alla som är nåt kommer dit! Plus att detta är den sista och absolute största köttmarknaden någonsin!


2 to go

Jaaaaa, jag klarade omtentan i kalkylering och budgetering! Jag trodde ju nästan att jag skulle bli tvungen att göra som så många andra och träla med den där kursen ett bra tag till, men jag slipper't! Så gött att ha den där skiten avklarad,  lalaa jag ska sova så gott inatt! Hejdå Jörgen och Stefan, ha!

Hör en massa härjande ungdomar om kvällarna nu när det är studentvecka. Själv måste man ju gå och lägga sig tidigt :p Fast bara två nätter till, haha hoho hihi.

Imorgon får det bli ett besök i stan och sen hugo en sväng med ett litet gäng (rim)
Förutom det så måste det bli en himla massa plugg till makroekonomi-tentan som äger rum på tors kl.14-19, härlig tid där..
Sen på tors kväll blir det fest med några klassisar :)

Näe nu ska jag natta Kattis, för någon Krille finns inte att natta. Han har nämligen fått för sig att han ska jobba natt varannan vecka, dumheter;) Nej men tycker han det är bra så tycker jag det med.. haha vilken utmärkt fru jag kommer bli.

3 to go

Var uppe med tuppen imorse, eller rättare sagt så var jag uppe en sväng när mamma och Krille var uppe lite före kl. sex, och då var det 21 grader ute! Unbelievable så att säga.

Somnade om en sväng och nu ska jag strax iväg till skolan. Sen måste jag verkligen hem och plugga, men först ett stopp i Linköping city och kolla efter nån klänning eller liknande som jag kan bära på torsdag, för då ska det firas att jag slutar mitt första år på universitetet minsann!

Just det, var i Varamon för första gången i år igår, med Marre. En massa folk hade hittat dit såklart,. men det var svinigt kallt i vattnet, så på vägen hem åkte vi till Linus föräldrar och lade oss i deras pool en sväng, med Linus också såklart:) Gött var det.

Nehep, hejdå!

RSS 2.0