söndag

Älskar semester. Första två dagarna var lite jobbiga då jag var rastlös och inte kunde slappna av. Jag var uppe tidigt, sprang, promenerade, grejade, härjade runt och kunde inte komma till ro. Men nu känns det förträffligt!

Förra helgen blev det en kul kväll på Berns med Ida och Redir. Lyckades få till en bra matchning med spets, rosa, vitt och svart:
 
 
Dagen efter hängde vi på Fredhällsklipporna och badade. Underbart...
 
 
På kvällen var vi några tjejer som såg DIF-IFK Norrköping på Tele2. Det var kul att se nya arenan, och matchen också. Lite synd att det blev förlust i premiären dock.
 
 

sommartrevligheter

Årets första kärringdopp blev på Smedsuddsbadet på Kungsholmen för tre veckor sedan.
 Den kvällen drog vi till med en "västfest" och stack till Ett ställe på söder och dansade runt (det heter alltså Ett ställe), alltid kul musik att dansa till där.
 
 
 
Träffade Madde häromveckan, var evigheter sedan innan dess! Satt och njöt i Solstugan och sedan nere på klipporna. Love Kungsholmen.
 
Förra helgen gjorde jag comeback i Motala! Det var också evigheter sedan sist. Härligt att träffa familjen och en drös med vänner och bara njuta. Det hanns med en hel del umgänge, grillning, promenad, bad och pressande på stranden, fest, en massa cyklande och sådana trevligheter.

Det blev alltså en dag på stranden i kära Varamon:
 
Motala-IPAn:
 
Kattis!
 
 
50-årsfest för mina underbara väninnor Lina och Andrea. En mycket bra tillställning fick de till!
 
 
 
Och så lite strandbilder på det:
 
 
 
 

Semester älskling!

Semester älskling!! Detta känns självklart fabulöst, men också väldigt märkligt.
Har aldrig varit ifrån jobbet så länge som jag ska vara nu och jag kommer sakna kollegorna, haha det låter säkert töntigt. Det är en väldigt märklig känsla att jag inte ska tillbaka dit på måndag, men det här kommer ju bli toppen!

Igår var det lite tjuvstart på semesterfirandet. Ett gäng kollegor och några utomstående drog en AW och middag på Piren vid Hornsbergs strand. Angenämt som bara den. Ida och jag var på väg hemåt efter det som de seriösa arbetskvinnor vi är, men ångrade oss snabbt och hängde med killarna till Soap, "det är ju ändå semester imorgon". 
Här trivdes vi som firrar:

 
På Soap träffade vi Motalafolk!
 
Bra afton! Trots sen hemgång lyckades jag vara på jobbet rätt tidigt och vi körde även lunchträning idag. Fixade klart allt jag skulle och kan med gott samvete ta SEMESTER.

En något bättre tisdag

En komplett tisdag! Efter träning och jobb var det dags för AW. Vi började på Dramatenterrassen, gick sedan vidare till Strandvägen 1 där vi sprang på Zlatan!! Blev lite till oss där måste man ju medge.. Åt en riktigt bra middag där sen. Nästa anhalt blev Riche och sista stopp Nobis hotel. Angenäm runda kan man säga..
Förjäkla trevlig kväll! Här är stjärnorna (minus Zlatan):
 
 

Brunch och skärgården

Förra helgen var förträfflig. På lördagen drog vi en brunch på Södra teatern. Det är ju så mysigt med brunch! Och så gott. 
 
 
Bra utsikt.
 
Obligatoriska dessertbordet.
 
Vi styrde vidare mot Nynäshamn där vi blev upplockade med båt och drog ut till Mackans sommarställe. Det var så fint! Hade gärna stannat där nån vecka. Vi njöt som aldrig förr.
 
 
 
Att dra upp rullgardinen på morgonen och mötas av det här kan man ju leva med.. 
 
Söndagsunderhållningen; tremannadiskning med dans.
 
Matade firrarna
 
 
Blev lite sugna på att dra över till Gotland istället för att åka hem på söndagen när färjan ända stod där.. nästa gång kanske!
 
 
The place. Helt underbart. I´ll be back...
 
 
 
 

SommarfeZt

Hade en kalastrevlig sommarfest med kollegorna förra veckan som började på kontoret med uppdrag uppdelade i de team vi jobbar (två och två). Vi drog sedan vidare till Vasaparken där det blev picknick och tävlingar. Boule-matcherna avgjorde och vi var såå nära att vinna men drabbades av lite otur. Istället ser ni två nöjda vinnare på bilderna nedanför... Aftonen fortsatte på Tennstopet. Jag har alltid kul med kollegorna, de är guld.
Dagen efter var det fredag vilket betyder vår vanliga fredags-lunchträning som man väl inte var supertaggad på, men jag kunde absolut inte banga, dels för att det har blivit en grej och sedan för att jag kvällen innan lyckades värva en kollega och lyckades dra med en annan som tänkt banga (skakade hand med båda) så det var ju bara att köra. Gött ändå!
 
 
 

RSS 2.0