tisdag

Ibland slås jag av tanken att jag är med i en tv-såpa. "Kontoret" skulle den heta. Såg dock att det kommer en serie med samma namn snart men skit i det. Den här skulle handla om alla intriger som sker på kontoret. . inte för att jag märkt av några sådana men ändå, man kan skapa intriger! Den här veckan har jag t.ex. lunchat med controlling-gänget vilket skulle kunna innebära att jag gått över på "andra sidan". Det kan få dramatiska konsekvenser när man går över gränserna och sådär.. Sen kan det även vara ett ständigt pågående diskret krig om vilken grupp som egentligen är bäst, gör det viktigaste jobbet och så vidare. och även mellan olika våningsplan, vilka som är liite fiinare och så. De i mitt team hade pratat om hur vi vill bli uppfattade och då kom vi fram till att vi ska börja klä oss i snofsiga enhetliga dräkter. Förstå vad kul det vore! Ah "Kontoret" skulle göra succé, jag har så mycket idéer!
Det är här det händer...
Men OK, back to reality.. Imorgon kommer mam&pap äntligen hit! Så trevligt.

lördagkvällen/natten/morgonen

HAHA, hade mycket roligt igår!
Hängde lite på Sjögräs (mysig restaurang & bar på Söder) med ett par trevliga killar i väntan på att Madde skulle sluta jobba så att vi så småningom kunde dra oss in till city. Det blev Stureof (Obaren), Lobby och slutligen White Room. Champagne och dans, oslagbart! Efter stängning blev det lite efterräka vid S:t Eriksplan.
Det var första gången jag var på Lobby, och det var inget för oss faktiskt. Vi gillade inte alls själva stället och dessutom var det nog en lite yngre publik som drogs dit. Jag ville titta fram på en liten bild i alla fall:
Det är alltid roligt att få komplimanger, man borde ge mer sånt till andra. Fick många för mina skor, av killar haha, kul att de ser sånt.
Till White Room var det verkligen "mest en kö" denna gång men så värt! Kanonmycket folk, inte så konstigt en lönelördag kanske. Finsmakar'n:
Suddig bild som ska föreställa ett svärd, haha vad jag garvade:

Love

En klassiker:
Förtydligande: Innan min familj skulle cykla Vätternrundan och sånt så skulle det laddas upp med både det ena och det andra. Mamma brukade (i alla fall nån gång, haha) blanda russin, nötter och choklad, vilket var så gott! Det är om möjligt ännu godare än jag minns det. De kompletterar varandra perfekt alltså.. mmmh!
Jag har varit på strålande humör idag, har uppskattat allt extra mycket och känt mig..bra. Är så nöjd med mitt liv, jag har det precis som jag vill ha det nu. OCH: jag har familj och vänner i absolut världsklass vilket aldrig kan nämnas för många gånger. Helnöjd :))

torsdag.

Har besökt Vällingby för första gången. Var där på bio och såg denna: 
Lite synd om Rickard som köpt biljetter till oss alla...till GÅRdagens föreställning..sånt är inte kul att upptäcka på plats alltså. Haha.
Men Vällingby verkar riktigt mysigt faktiskt, till min stora förvåning.. Så nu blir det att planera in en runda i Vällingby city inom en snar framtid. Vill beta av alla sådana där kända/stora köpcentrum runt stan. Kista galleria står också på listan på ännu ej besökta. Kan checka av Barkarby, Nacka Forum, Sickla köpkvarter och Bromma Blocks i alla fall. De tre senare har jag varit en rätt flitig besökare i, mycket trevliga ställen.
Åh det är så mycket man vill se och göra, och nu tänker jag inte bara på köpcentrum utan allmänt. Så kul att upptäcka nya ställen och det behöver inte ens vara speciellt långt bort,. fantastiskt hörrni, haha!

onsdag

"Tunnelbanan" på TV, underhållning ju! Men vilken skit vakterna får ta alltså.. Saknar inte Slussen haha.
När jag skulle hem idag tryckte alla som vanligt in sig i tuben som att det var den sista som gick., och t-baneföraren fick nog och ropade ut i högtalarna: Det kommer ett tåg om EN MINUT! Men vill ni trängas så visst... Haha man har liksom inte en minut, galet egentligen.. Gillar förövrigt när förarna är lite sköna, ibland medvetet och ibland inte..de som inte bara säger stelt: se upp för dörrarna, dörrarna stängs. Det finns en känd snubbe som alltid är störtskön, sånt kan ju göra ens dag alltså :)
Annars då, dagarna går ju så fort så fort.. Men jag älskar känslan som uppstår om kvällarna när jag är helt slut i kroppen och huvudet och känner mig helnöjd för att jag varit effektiv. Hoppas jag orkar hålla i det, hehe.
Imorgon drar vi en bio, det blir Persbrandt. Sen är det ju i stort sett helg!
Det blev en hel del booth-bilder från helgen som var... Åh mina fina inneboenden.

måndag

Tröttheten var rätt påtaglig imorse efter helgen. måndag morgon, mörkt, kallt och snö på det. Det första jag möttes av när jag satte mig på jobbet var ett vykort på mailen från min kära kollega som stuckit till Thailand, såg jobbigt ut... :)
Men HELGEN alltså, vilken reunion det blev! Fabulöst.
Otroligt rolig helg, det drar vi en repris på snart! Puss

Trapptränar'n

Ni kan kalla mig trapptränar'n numera! Går och springer i trappor och rulltrappor som aldrig förr.. Varför? För jag mår bra av det, haha (och det går snabbt). När jag sitter vid datorn om dagarna får jag "adhd i benen" som jag kallar det, det spritter lite i benen och jag måste röra på mig med jämna mellanrum. och då blir det trapporna istället för hissen vet ni, går ända ner till restaurangen och hämtar kaffe och frukt istället för på mitt våningsplan.. sen går/halvspringer jag ofta upp och ner för rulltrappor eller tar vanliga trappan i övrigt,. och när jag var ute och sprang hittade jag ett gäng trappor (lät konstigt men ni hajar) så då blev det trappträning av det hela, sen springer jag alltid upp för mina trappor som en avslutning på träningspasset.
Om detta inte ger mig toppkondition och en spänstighet i värdsklass så vet jag inte vad?!


Åh, imorgon är det fredag och jag får ett gäng underbara människor på besök, och de stannar heela helgen! Kommer bli leg...ni vet.
Garvar jämt åt den här låten och tänker tillbaka på Turkietresan i somras.... Kolla bara på fånen!:



tisdag

Det är roligt när man springer på någon man känner och ännu roligare när det är på något otippat ställe och inte typ Drottninggatan. Även om man inte känner varandra utan bara är bekanta så känns det som att man är polare bara för att man kommer från samma stad eller liknande. Det hände idag då jag träffade en kille jag gått på samma gymnasium som, helt plötsligt var vi polare! Kul sånt där!
Men synd om Hellner igår eller? Jag ville verkligen att han skulle ta hem det där priset..smått otrolig kille det där. Bryta ihop, komma igen och hoppas på att Kim och grabbarna tar hem segern i handbollen nu istället.
Bilden har inget med texten att göra.

memories

lite back in the days  där jag åtminstone var brunhårig:
I Linus lägenhet på Väster, oj vad vi hängde där..
Lisas lägenhet var också lite av en ungdomsgård..
studenteeen.
Årsbankett 2007:
Sicilien 2007:
Ibland klippte man till lite lugg också.
Mer 2007:
Skulle kunna fortsätta länge till men är trött, haha.
Minnen!

söndag

Strålande söndagmorgon ni; solen i ögonen och en runda - check. Nu mår man.
Madde och jag har hälsat på i varandras cribs i helgen och idag ska vi utforska söder lite. Jägarns trevligt.
En liten runda på stan igår resulterade i bra inköp av arbetskläder (Fyndade Gant-skjorta på NK och kavaj på Zara). Arbetskläder är alltså kjolar, kavajer, skjortor o.s.v. Trivs som firren i det. Broder Jacob påpekade att om man heter Efraimsson så måste man äga ett gäng Gant- och Arsenal-plagg. Jag har ett par Arsenal-strumpor, det kan räcka känner jag.
Hahha, kikar på lite gamla bilder. Jag har varit mer eller mindre blond (slingor), hade även rätt kort hår ett tag. Det är SÅ inte jag, tur att jag har hittat mig själv nu ;)

onsdag

Kära nån vilken lång dag detta blev. Joggade från t-banan för att hinna till min bokade tid på nagelsalongen direkt efter jobbet. Jag både jobbar och lunchar tillsammans med enbart killar nu för tiden vilket jag trivs med, men det var trevligt att hänga på ett riktigt tjejigt ställe ett tag :)
Orkar inte skriva något mer nu, måste däcka i soffan. Men hoppas ni har det fint mina vänner! Det har jag. Livet levererar som jag brukar säga..


måndag

Fick blombud idag och blev så glad! Tackar så mycket!
Vem är de ifrån då (om ni inte kan läsa på kortet) ? Kanske från Eric Saade, nu när det officiellt är slut mellan honom och Molly..
Nu har Madde äntligen flyttat upp hit också, så kul! Madde, Hanna, Maria och jag träffades för 4,5 år sedan i Linköping..det blev civilekonomer av oss till slut, efter fyra år, och nu är vi alla samlade här i Stockholm med lägenhet och jobb, precis som planerat.. Love it! :)

söndag

Årets första fest igår då; inflyttnings-/25-årsfest hos Maria som bjöd på diverse godsaker. Senare hamnade vi visst på Amba igen, hihi. Var lite sugen på att dra en svängom med Eric Saade som också var där men han verkade lite stel faktiskt. Får de inte dansa och sånt när de är ute? Hur som helst blev det en väldigt lugn kväll, skaplig skillnad från när vi var där på nyår..
Idag är sista dagen på mitt "jullov". Dags att börja på ny kula sen!
Puss på er vänner!
P.S. Promenerade nyss vid Alviks strand, vilken mäktig utsikt över Mälaren, Kungsholmen och Essingeöarna det är där! Bokar in en picknick med vänner där så fort det blivit vår, så mysigt! D.S.

classic

Fantastiskt att bilderna man en gång la upp i bilddagboken finns kvar där. Dessa tog jag med en mobil back in the days.
Ida och jag råkar dra ner ett draperi:
Jag och Emelie gillade att klippa lugg och använda lipgloss.
Det var alltid märkeskläder som Peak, Diesel, Levis och Lee..och vi var ofta på fest hemma hos Hanna.

fredag? söndag?

Skaplig vallfärd till NK-rean idag.. köerna var oändliga!
Efter att ha sprungit runt i diverse skobutiker under den senaste veckan hittade jag äntligen vad jag letade efter idag i pumps-väg. Följer ju såklart alltid min mors råd.... så mami, jag köpte ett par "rejäla som håller"  (får alltid gå till skomakaren och klacka om) Om dessa inte håller är "god kvalitet" ett fullständigt värdelöst uttryck och jag ska i fortsättningen köpa det billigaste..
Vilken härlig vecka detta har varit, även på övriga plan haha. Inte minst jobbmässigt, spännande tider!
Imorgon är det dags för inflyttnings-/25-årsfest, ska ladda till tusen med promenad, städning och annat. Lördagar är bäst!

såja

Åh, precis vad jag önskade!

you don´t know what it means to win


New Years Eve


Familjebilden:
Förväntansfull:
Förväntansfulla:
Förberedelser:
Classic:
Fascinerade:
Lite rökigt efteråt..
Amba:
Otroligt rolig kväll!
2012 kommer leverera!

1 januari 2012

Vilken nyårsafton!! Helt i min smak :)
Kvällen började i Sickla hemma hos Maria och Robin där vi blev serverade en kanongod trerätters, spelade spel och hade hur trevligt som helst. Töntig som jag är så blir jag alltid nervös när det börjar närma sig tolvslaget..fast på ett bra sätt, förväntansfull liksom. Men jag har aldrig varit med om något liknande, tolvslaget var helt otroligt med den utsikt vi hade från balkongen. Vi stod därute helt fascinerade av mängden raketer och "thailandslyktor" på himlen. Nyår i Stockholm levererar..
Maria och jag stack vidare till Ambassadeur och hade hur kul som helst där fram till stängning, sprang även på Therese och Ellen, craazy. Därefter hängde jag på Solidaritet till stängning.. Vilken superkväll alltså!! När jag vaknade idag ramlade det av konfetti från mig..
Väntar på bilder från Maria, tillsvidare får det bli dessa:
Värdparet:
Andra paret:
Tredje paret:
förrätten, helt i min smak.
baconinlindad kycklingfilé, pommes anna (potatiskaka), balsamicosås.
Mjölkchokladbrulé, hallonsås?, baileys och kaffe mmmh!
Förberedda för tolvslaget.
I väntan på Saltsjöbanan:
På Amba:
Haha..

RSS 2.0