PEPP

Haha jag kan inte sitta still idag! Har kollat på Så ska det låta och dansat lite till det, och nu lyssnar jag på Gyllene Tider, är helt pepp! Vaknade imorse helt utvilad och på kanonhumör. Inget ska få förstöra mitt bra humör idag :)

Ska faktiskt börja göra iordning mig lite smått snart.. Duscha, greja, sminka, fixa hår och sånt i lugn och ro.

FEST! Ska bli så kul att träffa alla, och sen kommer jag få träffa Andrea för första gången på ett HALVÅR!

Ha en kanonkväll folk!

onsdag

kim. säger:
jag ser framför mig en Elin med grön ansiktsmask, badrock och toffler som just har börjat kolla på.....du är vad du äter samtidigt som du lite elakt skrattar för dig själv när du tuggar på nån form av snacks, vad vet jag inte 

Haha vad jag garvade,. han hade nästan på pricken rätt vad jag sysslar med nu ikväll:)


Såå nu har Krille åkt på kryssning, eller de åker imorgon men han åkte här hemifrån förut och kommer inte hem förrän på fre. Typ tolv stycken 21-23-åriga killar, den ene värre än den andre, på en färja. Herregud, hur ska detta sluta :P

Idag har det varit soligt och det är ju trevligt och skönt och fint och allt sånt där,. men det blåste ju så in i vassen, så jag blev lite smått irriterad faktiskt. Gjorde några solnings-försök på trädgården förut,. men det gick inte så himla bra alltså..

Längtar till imorgon kväll faktiskt. Vi gamla gänget ska sitta på Emelies mormors trädgård och grilla och festa til ldet lite, hur gött som helst! Sen blir det säkert en utgång på det också. :)

Hep, åter till Du är vad du äter och mina frysta vindruvor!


Fålis

nujävlar

Nu jävlar kör jag en seriös kur med Bafucin och Friggs Echinacea, halsontet ska väck!

Tog en härlig promenad i Varamon förut,. längtar lite lagom efter att ligga där och glassa



Hihi Kattis ser ett spöke

jajemän

Jahaja, då är jag inne på min andra och sista lediga vecka.. känns som att jag är på någon slags rehabilitering faktiskt:P eller det är jag väl också.. skolan kan ta smått kål på en ibland. Hur gött som helst att vara ledig i vilket fall.

Denna vecka kommer nog att bjuda på lite trevligt umgänge i form av bl.a. Erika, Emelie och Lina,.får se om man hinner med en träff med Linköpingsväninnorna också ? Sen helt plötsligt är det ju Valborg och då blir det fest, man kan ju inte bryta en tradition:) Det blir sjätte året i rad vi "gamla" träffas och grillar och festar ihop, skoj att det håller tycker jag dårå:]
Dessutom kommer jag att få träffa Andrea på Valborg, hon kommer nämligen hem då efter ett heeelt halvår på resande fot. Ska bli underbart trevligt att få träffa den livliga kvinnan igen;)

Sen blir det lite marknad också, älskar ju som bekant sånt där.. och så kommer Lisa hem och hälsar på också, så henne vill jag ju absolut också träffa!

Valborg 2006(?)



älska





LOVE IT.

sooool

Fredagen var helt kanon,.sprang omkring i Linkan hela dagen med Emelaj och shoppade, åt mat och fikade., men mest av allt provade vi nog skor:) Båda fick med sig två par var hem, härligt,. Och jag hittade en jacka, så då var skor och jacka avcheckat från listan! Fint.




När vi till slut var hemma så var det bara att kasta sig in i duschen och sätta på grillen, för sen var vi på g igen! Åt, tog ett par öl och vandrade vidare till Hugo . Kom dit jättetidigt för att vi bara skulle sitta där och vara lite sociala och iaktta folk en stund, men vi blev kvar där resten av kvällen och det var skoj:D


Vädret går ju absolut inte att klaga på just nu, helt underbart!
Gick förbi torget förut och där stod lille Johan Palm och lirade, haha. men sen gick jag hem och la mig på gräsmattan, hur gött som helst.


Gillar verkligen inte när nära och kära blir sårade. Det är så typiskt att det händer bra människor jämt också..  Även om jag inte tvivlar en sekund på att allt kommer bli bra på ett eller annat sätt så är det onödigt att sånt här ska hända.
Puss!

kanon

Min statusrad på Facet beskriver allting rätt bra:
Kanonväder, glass, shopping, grillning, ledighet.. Jag trivs!


Nu blir det seriös shopping med Emelaj, det tycker vi om!

Ha en kanondag i kanonvädret!
/Smartisen nedan





..och nej, jag har inte skaffat brillisar:D

gött

Fasen vad trevligt det är att vara lite ledig! Har bl.a. hunnit med att fika och ta en sväng på stan med Erika, gått på bio och äntligen sett Män som hatar kvinnor (kanonbra precis som alla sagt), fikat och tagit en sväng på stan med Emelie och varit hos henne och myst, varit ute och sprungit (fick med mig Krille, kors i taket!)

Har fått order om att köpa nya tygskor, men jag gillar ju mina (trasiga) Fred alltså,. i och för sig finns de i år igen men hur kul är det att köpa likadana som man haft ? Förhoppningsvis blir det en tripp till Linkis på fre med Emelaj, och då ska vi se om det kan finnas nåt som faller mig i smaken,. gärna en fräsch vårjacka också när vi ändå är igång.

Haha har suttit och garvat åt lite bilder från Elinpiaden som Maria och Hanna har lagt upp.. Tar mig friheten och lägger upp två av dem:) Haha hur kommer man på idén att bygga en toga-pyramid liksom? 
Maria tyckte det var olämpligt att jag skulle hålla i en öl  under genomförandet så hon tar den från mig just i  det ögonblicket bilden tas:)

 

Sådärja!




Hm, det enda som fattas just nu är lite fint väder,. Förhoppningsvis blir det det imorn!

Dåså

Okej jag ar nu valt... (trumvirvlar) .. alternativ... 1! Haha like you care:D Klart ni gör!

Jag gjorde ett tappert försök till att plugga förut men insåg efter en stund att jag faktiskt inte skulle palla.. Huvudsaken är ju att man grejar kurserna, och inte att få vg,. även om det är riktigt gött att få.
Så nu ska jag inte tänka mer på det där utan bara vara ledig och fixa och greja och umgås! Vi startar med lite strosande och fika med Erika,. sen ikväll kanske det blir bio.
Jag tror jag har övertygat mig själv om att det här var rätt beslut :)

jävla dilemma

Alternativ 1:
Ta det där jävla G:t och var ledig i TVÅ veckor

Alternativ 2:
Plugga som en dåre den här veckan och försök klippa ett VG, och var ledig i en vecka.


Jag vet ju vilket alternativ jag känner för just nu i alla fall.

mys

Igår var det mysigt!




Haha jag ser vindögd och konstig ut på den nedersta bilden men whatever! Gillar Emelie och Lina jättemycket:) Och Rasmus är bra han med, haha:p


Jag är helt kanontrött, har jobbat hele da´n. Och så hann jag inte njuta så mycket av min lediga dag igår för den gick så fort,. men jag ska fasen inte klaga, snart får jag en veckas ledighet :D

Haha, Wipeout är underhållande!

toga och grill

Min enda lediga dag den här veckan ska avslutas med grillning med Emelie, Lina och Rasmus. Blir perfekt. Jag är ju då lite efter som inte har grillat i år än så det ska bli gött som bara den känner jag.

Toga är skoj! bjuder väl på en bild från igår:



Såg så komiskt ut när man tittade ner på dansgolvet och det var fullt med folk som dansade omkring i vita lakan,. och så några stycken i andra färger på lakanen då:) Jag körde ju på rött då, och några killar hade rosa, mycket fint. Träffade Marcus mitt i vimlet, vetetusan vad han hade för outfit alltså, men han är ju en klass för sig, haha.. Sen snackade Alex (Krilles bror) om att de hade varit där en sväng i vita kalsonger, hm
Det var synd att det var så lång seg kö till hoppborgen, hade varit klockrent att hoppa omkring där en sväng annars.. Men vi höll oss till dansgolvet helt enkelt!

Nehep, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen dra ett till drag med mascaran kanske. Ses!

se på fan!

Haha här har jag gått runt och trott att jag var en poäng från VG på Företagsekonomisk metod, och så räknar Viktor åt mig och säger att jag fick ihop poäng till VG. HAHA :D Min kväll är gjord liksom

mhm

Tjopp!
Fy sate så trött jag är,. har varit iväg 7-18 och använt huvudet hela dagen, det är inte lätt:P

Imorgon blir det dugga och sen ska vi festa i lakan!
..toga med andra ord.

Kanske skulle latja till det och ta ett lakan med färg ? Rött skulle nog bli kanon.

tiisdag

Moha, jag har ätit lussebullar idag! Smaskens

Ett av mina största problem nu är: vad ska man köpa för vårjacka? Har kikat runt på lite sidor men inte hittat nån klockren. Ska ta mig en titt i lite fysiska affärer så att säga. Det måste ske inom en väldigt snar framtid:)



Det ska inte vara någon skinnjacka, och det ska vara i en ljus färg, beige eller ljusgrå t.ex. Sen ska den vara snygg och sitta bra, det är de enda kraven jag har!


Haha jag blev så full i skratt när jag läste en blogg och det stod att man alltid kommer på saker när man är på toan. Det är ju så rätt:) Jag har sagt det till många men det är inte många som känner igen sig i det konstigt nog. Jag tycker man alltid kommer på nåt man ska göra eller borde ha gjort, eller nån bra idé eller så när man är därinne.. Man låser ju in sig och har bara med sig sina egna tankar och då blir det ju så liksom:)

På tal om något lite viktigare så tror jag att jag nyss valde inriktning till den första terminen i trean. Jag tror det blir helt rätt. Nu börjar det bli allvar när man måste välja en massa och ha sig känner jag:p Ojoj.

Jaja, ha en mysig kväll folket.

måndag?

Känns som söndag idag.. men det är bra för då blir det liksom helg fortare.
Jag trivs så himla bra när jag är ledig, eller det gör väl alla men ändå! Och speciellt nu när det är vår och folk börjar visa sig igen.
Men jag ska nog överleva de här fyra vardagarna som är kvar, ska se till att hitta på lite roligheter med väninnorna och sen kanske en bio med Krille, så ska det nog bli liite lättare att plugga extern b!

SNART ÄR DET SOMMAR.

festligt

Gud vilken festlig helg, och fint väder har det varit också!
Var ute både i fredags och i lördags kväll, och förra lördagen,.så nu känner jag mig inte så sugen på togan på fredag:P Men det blir nog bra!

Måste säga att det var lite jobbigt på Hugo i fredags. Visst att det är kul med mycket folk men det var gaalet mycket, och det är ju inte överdrivet stora ytor vi har att spela med så att säga,. och dansgolvet är ju mini, men ändå ska man ju såklart tränga sig in där;P Men klart man vill dansa liksom.. Vi fick oss ialla fall en skaplig chock när vi kom dit och såg att det var lång kö in. Det händer inte alltför ofta:) Men det var kul att träffa lite folk!

Igår var ju vädret helt kanon, så det blev mycket tid ute, både promenad och slappa i trädgården med Kattis,. eller hon slappade inte så mycket, hon var mest nyfiken på allt.
På kvällen tog Ida och jag oss lite vin och pasoa här, och sen hann vi även med en sväng till min kära "granne" Erika som hade partaj,. Det var en trevlig vistelse, och hon bjöd även på sangria vilket jag aldrig druckit förut tror jag inte,.spännande smak där:)
Harrys började bra med att Linus blandade till varsin drink till mig och Ida, schyst! Sen dansade vi som aldrig förr  vilket var hur kul som helst,. folk var helt galna och lyfte omkring på mig och dansade sönder mig, haha..
Snodde ett par bilder från Harrys,. vi syns jättelite på den första bilden:]



Tycker det är så himla irriterande när dansgolvet är fullt av glasbitar, det blir ju helt fel att dansa runt där i höga pumps, glaset fastnar och har sig,. näe det ogillas starkt!

Idag har det varit den segaste jobbdagen i historien, och då menar jag att det var ca noll folk.. träligt, men varför ska jag klaga nu när jag har kommit hem och allt? Blev en välbehövlig solning med, dumt att sola i solen när det finns solarium...?

Nehep,nu ska vi umgås lite här.. jag och mitt påskägg alltså!

alldeles, alldeles

Underbart.



sunshine

Hallå hej,

Det passade utmärkt att sitta ute på Ströget och äta glass idag i kanonvädret. Sen kör vi väl lite vin, musik och umgänge på det. Blir kanon..

Det låg ett ganska stort påskägg på köksbordet när jag kom hem förut, tackar! Haha mamma frågade för ett par dagar sen: "vill ni ha nåt påskägg i år?" En sån fråga får man inte ens ställa,. jag säger som Gustav Svensson, fast när det gäller påsk: "ska vi inte fira nån påsk?!"

Förr var det ju tydligen förbud på att hitta på roliga saker på långfredagen,. jag och Emelie diskuterade det där och kom fram till att det är ju lugnt eftersom Jesus uppstod sen, så varför skulle man behöva ha tråkigt ?

låånghelg!

Duggan är gjord och nu är det långhelg som gäller. Sitter fint vill jag lova! Och nu har vädret vänt, då kan man ju inte vara annat än glad :)

Ikväll blir det nåt med Emelaj, och innan dess ska jag greja med lite av varje och sen ge mig ut på en runda
Men jag borde nog ta mig en lur också, det får man göra när man gått upp 05.30!

Sen måste jag ju passa på att påminna de som har tänkt inta drycker av det starkare slaget i helgen att de måste till systemet idag ;) Själv har jag inte planerat nåt men det kanske vore en idé att gå och plocka några öl i förebyggande syfte, haha.

Igår var jag hos mam och pap och hämtade lite påskris och kollade igenom en massa påskpynt som man tillverkade som liten, mycket vackra grejer,. blev även bjuden på en "liten" påskbakelse.
Haha det är gulligt att man påskpyntar tycker jag, det är ju bara för fyra dagar eller nåt. Men jag fick bl.a. upp lite påskris minsann. Ja ni ser ju själva vilka färdigheter jag uppvisade när jag gjorde påskkärringen och kycklingen i mina mycket unga år:

Nej men ha det fint kära vänner så hörs vi!

yes

Tjop
Precis hemkommen från en liten födelsedagsfika hos Erika. Kvinnan fyller imorgon nämligen:) Så trevligt att prata av sig lite!

Haha, lördagkvällen var klockren faktiskt. Härlig blandning på folk, 24 pers var vi sammanlagt i vår lilla tvåa, fast "bara" 20 pers samtidigt då.. Jag fick fina presenter, folk var glada och alla snittar och annat tilltugg käkades glatt upp av folket;)
Sen blev det Harran såklart vilket var riktigt skoj faktiskt







Igår morse när jag vaknade gick jag in till vardagsrummet men vände lika fort igen, haha,. men det var fan värt att diska 40 glas och städa iordning på alla flaskor och burkar :D

Hanna meddelade förut att det hade gått bra för mig på duggan, haha där ser man:) Imorn blir det mer plugg..

Snart är det påskhelg i alla fall

underbart

vädret är kanon, jag har varit ute och sprungit och ikväll är det fest. Hur bra är inte det liksom?!

Det tvättas och fixas iordning här hemma, och snart ska jag gå iväg utan jacka till stan för att kika lite och sen handla lite smått och gott på ö-son.

Ha en underbar lördag!



P.S. Ingen utan sitt bästa humör är välkommen ikväll!;) D.S.

idag är ingen vanlig dag

..för det är älsklings födelsedag! Var uppe innan tuppen och fixade frulle på sängen, och lite presenter fick han också. så snällt av mig:p

Tänkte kanske ge mig på att göra pannkakor till lunch idag, har aldrig gjort det förut. Det är pappas uppgift nämligen.. Men det vore ju gott, och nån gång ska ju vara den första vetja. Känns lite dumt att man måste äta lunch kl.11 men jaja, jag lär ju vara hungirg då så:)

Nu ska jag fortsätta duggaplugga (haha jag tycker det är kul att det rimmar)

Ikväll kommer familjen Abrahamsson på lite kalas, blir nog trevligt det.

Ha en fiiinfin fredag!

yep

OoOj vad disträ jag är!

Hur som helst så har det varit en trevlig eftermiddag i city. Strålande sol och lite fika med Emelie och Lina :)
Sprang även på Limpan och Marre på systemet,. det är ju fest på lördag!




Måste tyvärr plugga en del tills imorgon nu,. hoppas de inte är alltför elaka med duggisen!

RSS 2.0