cykelfesten

Fjärde upplagan av Cykelfesten gick av stapeln i helgen. Fördrink: Andrea's, förrätt: Sölve's, huvudrätt: mig och Elan's, efterrätt och förfest: Emelaj's. Ingen kunde ha lyckats bättre, Cykelfesten bara fortsätter att leverera år efter år.. det blev även en depå vid Sasset (älskar melonstoppet), nattbad för vissa och sista depån på Idas jobb efter Harran! 
Ett ihopplock av bilder från brudarna och mig:
 
 
 
Finaste segercigarren någonsin!
 
 
Back in Stockholm igen! Har varit rätt seg idag,.men då ringde Linus och hade fått ett spontanryck: "vi ska åka till Stockholm nu!" så nu har jag fått Götet-gäster och segheten är borta, härliga liv :)
 

tiptop

Hagaparken, Globen SkyView, Fotografiska, Bromma Blocks, Gården, Fjäderholmarna... Det är några av de platser som effektiva familjen besökt under denna toppenhelg. Så trevligt så!
Stockholm är underbart, det finns så mycket att se och göra och det är så fint. 
 
 
 
 
 
 

torsdag

MVH Långsvansen:
 
 
Drog en AW med Hanna och Kjell igår, det var verkligen inte igår..innan igår. Härligt att catcha upp igen.
Besökte ett av alla ställlen jag vill hinna med i sommar, Loopen, Hornstull. Alldeles alldeles underbart..
 
 
 
Senare på kvällen sprang vi till bussen... i ösregnet.. vädret är ju så extremt volatilt så det är skrattretande. Men vi var glada ändå!
 
Fattar ju inte att det är fredag imorgon, fullt ös i veckan..men det gillar man ju ändå, känner mig återigen nöjd med mina insatser.
Imorgon blir det familjetime! ;)
 
 
 
 
 
 

tisdag

Goder afton.
 
Jag har en läsare som har min blogg som app, vilken ära! Gull-Sofia!
 
Vem hade kunnat tro att mitt första full moon party skulle ske i Motala? Lina och Andrea skulle firas och årets tema var just full moon party, så kul att träffa alla godingar igen. Bra festfixare med tävlingar och smått&gott som jag gillar :) Ingen leverans från Harran men det behöver vi ju inte fokusera på. Kul med husfest med massa omtyckta människor,.några av dem kom med på bild!

 
 
 
 

söndag

Nej men hej!

Vad det ska fixas hela tiden,. kläder ska lämnas in på kemtvätt, cyklar ska lämnas in på service, byggkillar ska komma och fixa duschar... svårt att hitta tid till allt sånt fix i veckorna när jag jobbar rätt mycket,.men ska inte klaga! Håller bara tummarna att jag inte blir utbränd eller liknande de närmsta veckorna när allla mina kollegor har semester och jag ska hålla ställningarna (är det detta som kallas ansvar..?). Spännande :)
Varför ha semester när man kan jobba? är mitt motto just nu.
 
I alla fall, jag gick till och från jobbet häromdagen när cykeln var inlämnad, vägrar ju åka kollektivt när det är så fint väder. Halv sju på morgonen var det görsavarmt och härligt, tog en genväg genom kolonilotterna:
 
Cykelservicen blev läskigt dyr men cykeln är numera en super-cykel jämfört med förr. Dusch-reparationen var en win! Byggkillen kom på exakt angivet klockslag (dödade mina fördomar om att byggkillar alltid är sena) OCH jag slapp betala???? Jag gillade honom.

Denna helg har varit så jägarns trevlig. Träffade Dominik i fredags och umgicks på en uteservering på Fridhemsplan med extremt billig öl. Det var som en helt ny värld för mig, är verkligen inte van vid att bara behöva betala 25 spänn för en 50 cl öl. A-a-a-amazing...  Drog vidare till ett ställe på Odenplan och träffade några av hans vänner (ölen var jättebillig där också!) Hade en kul kväll med riktigt roliga människor!

Igår kom Ida på besök, vi drog en lunch på Jensens och hade mycket att catcha upp. Solade på min balkong och på kvällen var det fest på Nybrogatan igen, lite Summerburst-reunion och några nya ansikten. Senare gick vi till Collage och fortsatte umgås. Lite champagne på det för att lyxa till det lite ;) Så rolig kväll!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

första juli

Man skulle varit på Norra Bantorget nu alltså.... Men efter en hård dag i form av solning, ett antal timmar på stan med Maria med ute-lunch och lite shopping och avslutningsvis en liten löprunda känns det rätt skönt att se matchen under lugna förhållanden.. ;)
 
Hoppas på lite uppvisningar och mål ikväll då!
 
 
 
Tror på en riktigt bra vecka men kan knappt vänta till nästa helg då det blir festligheter.. Oj så skoj.

Vi tar en härlig bild på Emelie från en AW i Kungsträdgården på det och säger ha en finfin första juli-kväll!




första juli

Man skulle varit på Norra Bantorget nu alltså.... Men efter en hård dag i form av solning, ett antal timmar på stan med Maria med ute-lunch och lite shopping och avslutningsvis en liten löprunda känns det rätt skönt att se matchen under lugna förhållanden.. ;)
 
Hoppas på lite uppvisningar och mål ikväll då!
 
 
Tror på en riktigt bra vecka men kan knappt vänta till nästa helg då det blir festligheter..

Vi tar en härlig bild på Emelie från en AW i Kungsträdgården på det och säger ha en finfin första juli-kväll!




RSS 2.0