funfunfun

Just hemkommen från ett konsultevent på Caliente Tapas Bar på St Eriksplan där det bjöds på as-smarrig tapas och sangria. MMM! Rekommenderar verkligen det stället.
De flesta som var med hade jag aldrig tidigare träffat men kände från första intrycket att jag gillade allihop. Innan vi skildes åt kramades vi och sa: "ses på jobbet" för vi jobbar faktiskt på samma ställe, lite märkligt ändå, men det är ju några stycken på kontoret...får springa runt imorgon och hälsa på dem hihi.
När veckan börjar ta slut så levereras det minsann, fick nyss en förfrågan från en vän om en liten AW imorgon och det är klart man hänger med! Dags för lite umgänge och festligheter efter en jobbvecka och en massa måsten, effektivitet och sånt där ni vet. Funfunfun!


måndag

Hej hej hallå! Ny härlig vecka och allt sånt där. Sedan sist har jag faktiskt hunnit fylla år och härja i Motala. Vädret var ju helt fantastiskt, måste nog vara det varmaste någonsin på min födelsedag. Jag menar, ibland har det ju till och med varit snö. Det blev altanpremmi med familjen.
Emelie och Tomas har ju nyligen flyttat till hus och det ligger jättenära mina föräldrar, perfekt när jag kommer hem och hälsar på! Var där och hängde med ett gäng brudar, solade och tog en öl. Livet.
På kvällen blev det festligheter hos Marre med ett gäng underbara väninnor. Älskar att catcha upp med dem och vi lyckas alltid leverera tillsammans;) Harrys levererar dock inte dessvärre men det är ju en annan historia.
Har endast en bild att bjuda på, men fin!:
Vips var det söndag och jag åkte land och rike runt för en sista update och lite häng för att sedan dra norrut och hem. Tågresan som skulle ta två timmar tog FYRA..vi var fast i Flen men vad ska man göra liksom? jag var så otroligt lättad när jag äntligen anlände till mitt kära hem igår kväll!
På väg till tåget i Jacobs bil:
Lite stressigt blir det allt att dra hem en helg då det bara blir en heldag liksom. Vill hinna så mycket! Nästa gång blir det långhelg, det blir tiptop.
Tack snälla vänner och familj för fina presenter och ert fabulösa sällskap!
/Forever yours

torsdag

Va, är det fredag IMORGON? Jag sticker till Motis över helgen men hinner inte riktigt med..men när allt är packat och klart och jag är på väg så blir det tiptop.
Hade gäster i veckan som jag knappt hann träffa, hehe.. Mami och Hannes mami var här och härjade runt:) Jag hann åtminstone med att bjussa dem på middag här så det var trevligt. När de gick ut häromkvällen gick jag och la mig.. lite ombytta roller där.
Det händer så mycket på mitt jobb just nu med förändringar i organisationen, miljardjakt och roliga initiativ från Marknads sida. Denna vecka har det med anledning av allt detta blivit extrainsatt möte, långt frukostmöte och månadsmöte. Men det är kul, koncernchefen är helskön och verkligen bra. Igår morse låg på allas skrivbord diverse små presenter och ett litet meddelande från honom, allt med denna logga:
Fick känslan av att vi är medlemmar i en sekt..men kul är det! Vi har nu gått från att vara en gnu till en gepard. Men mer om detta en annan dag.
Nu ska det packas, vi ses i Motis!!!

Bakning

Ungefär såhär såg det ut i mitt kök igår:
Hehehe. Jag gjorde för första gången eget knäckebröd och det var det enklaste någonsin. Mami brukar göra detta och det är smarrigt och nyttigt som bara den. Följande härligheter behövs:
Plus maizenastärkelse, rapsolja, kokande vatten och flingsalt

Släng ihop 2 dl maizenastärkelse, 1 dl solrosfrön, 1 dl pumpakärnor, 1 dl sesamfrön, ½ dl linfrön (krossade egentligen men funkar med hela), 1 tsk salt, ½ dl rapsolja, 2 ½ dl kokande vatten. Bred ut så tunt som möjligt på långpanna med bakplåtspapper, strö över flingsalt, grädda i 150° ca 1 h 20 min. KLART! MUMS!

 


söndag

Alright fellas!
Snörade på mig de rosa och drog ut på en "lätt" promenad förut, blev visst över en mil (jogg.se).. men det var så skönt och fint serrni!
Gårdagen var så som jag ville ha den. Cyklade bland annat ut till Bromma Blocks, var så glad bara över att kunna göra det. Älska vår! Den gallerian är verkligen så himla fin och fräsch, alltid trevligt att strosa runt där.
På kvällen testade jag tillsammans med Hanna och Maria en nyöppnad restaurang i Medis-trakterna, Il Tempo, som vi blivit tipsade om. Mysigt ställe med god pasta, gott (och dyrt!) vin och härliga människor som jobbade där.
Var såhär förväntansfull:
Hade hur trevligt som helst med dessa brudar!:
Pasta med havets läckerheter (och bröd på pinne)
M-m-mmmm, chokladtårta:

torsdag

Hej vänner!
Veckan har fortlöpt mycket bra med trevliga aktiviteter. Drog en finlunch med kollegorna på S, ni vet stället med efterrättsbuffé och hela köret. Teresia var i stan häromdagen så det blev en härlig sammanstrålning med kära civilekonom-brudarna på Vapiano Stureplan. Har dessutom träffat fröken Brandt! Vi har känt varandra sedan urminnes tider, närmare bestämt dagis. Det var så kul att ses igen och vi hade obegränsat med saker att prata om så vi kände oss absolut inte klara med varandra utan drog vidare till Tures inne i Sturegallerian för ett glas utsökt rött och fortsatt umgänge. Kommer hinna träffa henne lite mer då hon befinner sig i Stockholm ett tag till :)
Ah, känner mig strålande nöjd såhär på torsdagskvällskvisten då jag förutom att ägnat mig åt nöjen dessutom varit effektiv och tränat och allt sånt där. Kan med gott samvete ta FREDAG!
Ungefär såhär glad och nöjd:

måndag

Skönt att den här dagen är över och aldrig mer kommer igen,. väldigt sällan upplever jag en sån här "hemsk" dag. Det tackar jag för. En alldeles för kort deadline och på en mycket hög nivå är en kass kombination som för med sig stressade människor, missförstånd, hård press, prestationsångest och en massa sådan skit. MEN som ett brev på posten gjorde Elan mig glad och skickade ett lass sommarkänslor, jag gick sedan ut och sprang skiten ur mig och sitter nu och tänker på allt roligt som händer framöver. Fint!
In med härliga vårbilder från gårdagens promenad som gick från Alvik, över till Stora Essingen, Lilla Essingen och slutligen Kungsholmen. SÅ mysiga ställen! Jättemysigt verkar det vara att bo på Essingeöarna. Men Kungsholmen in my heart alltså...det är det enda som gäller när det kommer till lägenhetstittande. Hihi.
Sviiinglad med solisar och öppen jacka på väg ut:
Mellan Stora Essingen och Alvik var det a-a-a-amazing som Danny skulle sagt:

snyggast

Anders Bagge 17 år
Hahahaha. Laila hade lagt upp den i sin blogg. Underbar bild..

grattis

Fick detta häromdagen:
Har flera vänner som fick presentkort förra året när de fyllde och nu var det visst min tur. En gratis tvårätters och så får alla vänner halva priset på sitt käk där,  trevligt tycker jag. Lite väl generöst från deras sida om alla som fyller år får presentkort, måste ju vara första året man bor i Stockholm eller liknande.. Patricia är för övrigt nattklubbsbåten vid Slussen, de har tydligen gayklubb där på torsdagar och söndagar. Synd att vi var där en lördag den enda gången jag var där :) Kan ju vara underhållande annars.
Ut och fånga dagen nu, jaa!!!

söndag

Norman Bates från Psycho kom och högg lite när jag duschade, hatar när det händer..
Vad vidrigt det ser ut då! Det är faktiskt en sjal som färgat av sig, kände att jag måste förklara mig här. Känner även att jag måste in med en lite trevligare bild:
Ja min utsikt från soffan säger att detta kommer bli en lika härlig dag som igår.
Igår var jag livsnjutar'n. Spatserade runt med öppen jacka och solisar på en massa fina ställen i stan. Mötte flera gamla skojare; Lasse Kronér på Norrmalmstorg, blir så glad när jag ser honom, han verkar så skön..glad för ingenting haha. Minns att han var åskådare på Lidingöloppet, blev lite extra peppad där när jag fick syn på honom udner loppet faktiskt. Men tillbaka till igår: en stund senare mötte jag Jan Malmsjö som var på väg upp till sin våning på Strandvägen, och sen sprang jag på Katrin Zytomierska på Östermalm. Hade jag fått vara lite Filip&Fredrik i "får vi följa med" så hade jag helt klart valt att hänga med Jan Malmsjö upp till sin våning! Han är nog en spännande människa.

Lördag!

Lördag! Fräscht. Har relativt nyfixade naglar. Också fräscht. Veckan har gått som en dans och idag är det vår kände jag på min morgonpromme runt sjön. Vårfräscht!
Just ja, jag befann mig inte på Birger Jarlsgatan när skottlossningen ägde rum häromdagen, vilket var skönt då min största skräck är just att bli skjuten..
När den utlovade solen kommer ska jag hänga runt lite och gå i roliga butiker..Vad gött det är!

söndag

Det mest otippade på länge: sprang på Emelie (längst till höger) förut! Haha, så kul.
Ikväll väntar Skype med de två kvinnorna som har mig i tryggast förvar på bilden :)
Vilken välbehövlig "kärring-helg" jag haft, d.v.s. promenerat, gjort en massa hemmasysslor, somnat tidigt, suttit och solat på balkongen och fikat med väninnor. Rena rehaben. Sköööönt. Vill ha mer!

lördag

En grej som är otroligt fördelaktig med mitt jobb är alla varuprover vi får till kontoret. Jag har fått med mig diverse mat-aktiga grejer och veckans klipp blev Ballerina cookies och smink från L'Oréal och Maybelline. Så jägarns trevligt!
Annars då?
Vilken härlig lördag det varit ni! Första riktiga vår-helgen känner jag, i alla fall här  (förra helgen i Motis var ju vår så det bara skrek om det) Blir så lycklig av denna strålande sol och vill bara hänga runt ute, så det har blivit morgonpromme runt sjön och promenad och fika på Djurgården med Madde.
Såg nu att dessa två bilder ser vintriga ut men det är ju för att solen precis gått ner. Hehe.
Life´s good.

RSS 2.0